IJskoningin Jutta Leerdam gespot met nieuwe wereldberoemde nieuwe vlam

BNers
door Roland
maandag, 27 maart 2023 om 11:53
Jutta
Jutta Leerdam staat niet alleen bekend vanwege haar prestaties op het ijs. Ze is namelijk ook bloedmooi en toont haar prachtige uiterlijk dan ook graag op Instagram, waar ze 4.1 miljoen volgers heeft.

Koen Verweij

In het verleden had Jutta een relatie met Koen Verweij. De twee richtten in 2020 een eigen schaatsploeg op, maar toen de twee uit elkaar gingen stapte Jutta over naar de ploeg van Jumbo-Visma. Ze is hard op weg een wereldster te worden en wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden.
Juicekanalen koppelen haar steeds vaker aan Jake Paul, een tv-persoonlijkheid en professioneel bokser. Hij is het 26-jarige broertje van de nog veel bekendere Logan Paul. Die connectie werd in het begin gemaakt omdat Jake en Jutta elkaar volgen op Instagram. Dat is niet vreemd, ware het niet dat Jake nauwelijks vrouwen volgt. Op Jutta na.

Vakantie

Jutta is kort geleden op vakantie gegaan naar Miami en wie is daar toevallig ook? Juist ja: Jake Paul. Amerikaanse paparazzi slaapt nooit en hebben de twee ook toevallig samen gespot, zoals in onderstaande video te zien is:

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38