Is Steenrijk, Straatarm nep? Villa blijkt niet van rijke familie

BNers
woensdag, 17 januari 2024 om 18:54
peterdouglas
In de vorige uitzending van het programma Steenrijk, Straatarm ruilde de arme familie Scholten een week met zanger Peter Douglas en zijn partner Johnny Rosenberg. Maar met de villa die zogenaamd van Peter zou zijn, blijkt helemaal niet van hem. Is Steenrijk, Straatarm nep?

Steenrijk, Straatarm nep?

De familie Scholten was dolblij dat ze een week in de villa mochten verblijven. Het ontbrek hen aan niets en dat was ook goed te zien. Maar nu blijkt dat de familie in een huis verbleef, die op naam staat van iemand anders en dat is vreemd. Is Steenrijk, Straatarm nep?
Vincent TV Producties, de producent van Steenrijk, Straatarm, laat aan weekblad Party weten dat het klopt dat de villa niet van Peter Douglas is. ''Die is eigendom van Gerlando Winnik en met hem is Peter al jarenlang goed bevriend.'' Maar waarom noemt de zanger het in het programma dan ''zijn woning''? Volgens de producent voelt Peter zichzelf er gewoon heel erg thuis.

Peter heeft gelogen

''Hij verblijft daar al jaren heel vaak en trekt zich daar terug met artiesten. Peter is kind aan huis in Neerpelt en beschouwt de woning daarom als zijn 'tweede thuis'. Mooi verhaal, maar helemaal eerlijk is het niet. De familie Scholten heeft dus verbleven in andermans woning.
En dus zijn de kijkers flink bij de neus genomen. Het is ook bijzonder dat de productie helemaal niet controleert of een woning wel echt op iemands naam staat. Of dat wordt wel gecheckt, en de productie gaat er gewoon mee akkoord.

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat het programma onder vuur komt te liggen. Eerder werd al bekend dat er acteurs in het programma Steenrijk, Straatarm te zien zijn. Niet zo best voor de reputatie van de show. Veel kijkers vragen zichzelf af of Steenrijk, Straatarm nep is. Wat denk jij?

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19