Is Wendy van Dijk in het echt niet zo gezellig?

BNers
doorshowbladdonderdag, 13 januari 2022 at 9:41
Is Wendy van Dijk in het echt niet zo gezellig?
Het roddelkanaal Juice Channel vroeg mensen onlangs naar slechte ervaringen met BN’ers. De naam van Wendy van Dijk kwam vervolgens regelmatig voorbij. In het echte leven zou Wendy van Dijk een stuk minder gezellig zijn dan op televisie. Ze zou zich arrogant en chagrijnig gedragen wanneer de camera’s niet aan staan. De naam van Wendy van Dijk zou ‘schrikbarend veel’ genoemd worden volgens Juice Channel.

Arrogant in schoonheidssalons en restaurants

Wendy van Dijk zou chagrijnig zijn geweest tijden het programma Hart in Aktie voordat de camera’s aangingen. Er zouden echter ook medewerkers uit restaurants zijn die aangaven dat ze Wendy van Dijk arrogant vinden. Ze zou ergens zelfs hebben gevraagd: “weet je wel wie ik ben?”. Ze zou zelfs gratis beautybehandelingen willen vanwege haar status als BN’er.

Zijn de roddels geloofwaardig?

Kanalen als Juice Channel krijgen hun informatie natuurlijk van verschillende mensen. Het kanaal geeft aan dat er héél veel informatie binnen is gekomen over Wendy van Dijk. Het is daardoor vrij aannemelijk dat in ieder geval een aantal van de roddels waar zullen zijn.
0 Reacties