Jeroen Rietbergen en Ali B. in huilen uitgebarsten

BNers
doorRolanddinsdag, 14 maart 2023 at 19:12
Jeroen Rietbergen en Ali B. in huilen uitgebarsten
Jeroen Rietbergen is volledig ingestort sinds hij vanmiddag vernomen heeft dat het Openbaar Ministerie hem gaat vervolgen. Dat laat hij weten aan RTL Boulevard.

Onbegrijpelijk

Alhoewel, Jeroen reageert niet zelf maar laat advocaat Peter Plasman daarvoor opdraven. Die mocht Jeroens verklaring voorlezen: ''Ik heb direct toegegeven me schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, daarvoor oprechte spijt betuigd, alle consequenties genomen en het afgelopen jaar ook aan mezelf gewerkt.''
Volgens Jeroen is nooit sprake geweest van dwang, aanranding of verkrachting. Dat het OM besloten heeft mij toch te vervolgen is een zware klap en vind ik dan ook onbegrijpelijk.''

Ali B. ook emotioneel

Ali Bouali, alias Ali B., heeft ook gereageerd middels een bericht op Instagram. Dat is maar beter ook, anders hadden we het weer moeten ondertitelen om te kunnen begrijpen wat hij zegt.
Hij heeft een lang bericht geplaatst maar het komt erop neer dat hij het ook niet snapt.
Ali B wordt vervolgd voor zedenfeiten met drie meerderjarige vrouwen. Eén van die drie verdenkingen is TVOH-gerelateerd. De aangifte van een vierde vrouw, tegen de artiest, zal worden geseponeerd. Deze aangifte is ook gerelateerd aan The Voice of Holland, maar uit onderzoek blijkt dat er in deze zaak geen sprake is van een strafbaar feit.
0 Reacties