Jeroen Rietbergen flirtte openlijk met vrouw van Simon Keizer

BNers
doorshowbladdinsdag, 08 februari 2022 at 10:38
Jeroen Rietbergen flirtte openlijk met vrouw van Simon Keizer
Jeroen Rietbergen, die we allemaal kennen van de The Voice affaires, flirtte zelfs met de vrouw van Simon Keizer, waar hij naast stond. Dat vertelde de zanger.

Vieze Jeroentje

c
Het gedrag van de voormalig bandleider heeft hem niet alleen zijn carrière gekost, maar ook zijn relatie met Linda de Mol. Na zijn val werd er al snel duidelijk dat hij achter de schermen al 'vieze Jeroentje' werd genoemd.
En dat kan zanger Simon Keizer beamen. Hij werkte jarenlang als coach bij het programma, en vertelde in de talkshow van Beau dat Jeroen zich eigenlijk altijd flirterig gedroeg.
Hij vertelde: “Mijn vrouw zei op dag één: ‘Hij versierde mij ook met jou ernaast. Hij versierde mij bij wijze van spreken ook.’ Maar wat ik zeg: het is op een gegeven moment geen grap meer, het niet meer lollig, het niet meer een dolletje. Dan moet het ophouden.”
Ook heeft Simon geprobeerd contact op te nemen met Jeroen: “Ik heb hem geappt op dag één, toen nog niet alle ins en outs bekend waren. Dat wil ik er even bij gezegd hebben. Ik heb hem toen geappt: ‘Wauw, in wat voor storm ben je terechtgekomen? Hou je sterk.’ Ik heb overigens niets teruggekregen. Ik heb Linda geappt. Omdat je ze kent, hè? Je hebt dag in dag uit met elkaar opgetrokken die dagen.”
Ook werd hem gevraagd hoe hij er zelf in staat: “Vol ongeloof. Deel één verbaasde mij niet, omdat Jeroen Rietbergen een flirt is. Vraag het een ieder die hem kent: het is een flirt. Maar ja, tot wanneer is het een flirt en wanneer ga je een grens over? Dat blijkt gebeurd te zijn.”
0 Reacties