Jeroen Rietbergen misdroeg zich vreselijk tegen 18-jarig meisje - "G*il broekje heb je aan"

BNers
doorshowbladmaandag, 17 januari 2022 at 8:02
Jeroen Rietbergen misdroeg zich vreselijk tegen 18-jarig meisje - "G*il broekje heb je aan"
Jeroen Rietbergen zijn reputatie is volledig ingestort na alle berichtgeving over The Voice. De Volkskrant heeft geschreven over zijn onpasselijke gedrag jegens een 18-jarige kandidaat.

Tim Hofman

Aankomende donderdag komt Tim Hofman met zijn reportage over The Voice of Holland. In navolging hiervan heeft RTL besloten het programma volledig van de buis te halen. Toch stromen de verhalen momenteel binnen over wat er precies achter de schermen is gebeurd. Dan hebben we het voornamelijk over Jeroen Rietbergen.
Er zijn in totaal 5 oud-deelnemers gesproken, die het allemaal schopten tot de live-shows. Drie van deze kandidaten hebben negatieve ervaringen gehad met Rietbergen: “Ik weet nog dat ik door de gang liep en dat Jeroen achter me stond, er was verder niemand. Wat heb jij een geil broekje aan”, aldus Kirsten Berkx (31).
“Niemand durfde iets over zijn opmerkingen te zeggen, want Rietbergen is een machtige man. Hij is de fucking zwager van John de Mol, de baas van alles. (…) Maar waar haal je het lef vandaan om dit als veertiger te zeggen tegen een 26-jarige die je niet kent?”

Anoniem

Dat geldt ook voor een andere vrouw, die toen die tijd pas 18 jaar oud was. Hij vroeg haar tijdens repetities om op andere plekken te gaan staan: “Dan kan ik naar je kont blijven kijken”, was volgens de krant de reden. Het werd weggelachen. Zo was Jeroen gewoon. Ik ben niet snel onder de indruk van ordinaire praat of een grote bek”, zegt de deelnemer, “maar ik weet nog wel dat ik hem toen echt een viezerd vond. Hij was 40, ik 18.”
0 Reacties