Jutta Leerdam deelt snikhete foto van opengeritst schaatspak

BNers
door Roland
dinsdag, 28 november 2023 om 21:04
jutta leerdam
Jutta Leerdam kenden we natuurlijk al als de schaatskoningin van ons land. Maar sinds ze een relatie met de Amerikaan Jake Paul heeft, is ze ook internationaal een superster.

Instagram

We kunnen hier een heel artikel volgooien met alle prijzen die Jutta in haar loopbaan al heeft gewonnen, maar dat geloof je denk ik wel. Al vinden we de tweede plaats bij de FHM-verkiezing vorig jaar toch wel een fraaie om te benoemen.
Naast goed schaatsen, staat Jutta ook bekend om haar schitterende looks. Ze post geregeld foto's op internet (Instagram) waar honderdduizenden likes op worden gegeven. Het pareltje uit 's-Gravenzande weet erg goed wat haar volgers willen zien.
Over Instagram gesproken. Daar heeft Jutta inmiddels 4,3 miljoen volgers. Haar vriendje, een influencer die bokser is geworden, doet het iets beter.
Hij heeft al 25,5 miljoen volgers. Absurde aantallen natuurlijk, maar anderzijds betekent dat ook dat miljoenen mensen intresse hebben in de twee.

Jake Paul heeft het snikheet

Jutta Leerdam wordt natuurlijk ook gesponsord. Speciaal voor Body & Fit heeft de schaatsster haar pak even opengeritst, om te laten zien wat daar nu precies onder zit.
Haar volgers kunnen het wel waarderen, getuige de kwart miljoen likes binnen slechts 21 uur. Ook Jake Paul krijgt het behoorlijk heet van de foto, gezien zijn reactie:

NET BINNEN

bb

B&B Vol Liefde-kijkers zijn er klaar mee en gaan helemaal los

jul 18, 21:41

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is sinds maandag op televisie te zien. Vanavond zagen we onder meer deelnemer Anja, die in Frankrijk woont. Ene Joop komt op bezoek, maar kijkers storen zich giga...

ing

ING-klanten krijgen melding na inloggen in app: ''Dit is dwang''

jul 18, 20:34

De ING-bank maakte eerder deze week bekend dat contactloos betalen per 1 september niet langer mogelijk is via de ING Bankieren App. Per die datum is dat alleen nog mogelijk met Google Pay. En dat roe...

onweeeeeeer

Zomer alweer voorbij, er komt noodweer aan

jul 18, 20:09

Vandaag, morgen en aanstaande zaterdag heeft het er alle schijn van dat we te maken krijgen met zomer in Nederland. De prognoses geven aan dat de temperaturen op sommige plekken boven de 30 graden kun...

joost klein

AVROTROS duidelijk over deelname aan Eurovisie 2025

jul 18, 19:09

Het Eurovisiesongfestival is voor Nederland dit jaar uitgelopen op een enorme deceptie. Inmiddels heeft het er alle schijn van dat 'we' volgend jaar niet mee zullen doen aan het liedjesfestijn. En dat...