Jutta Leerdam kapt ermee en gaat wat anders doen: ''Verdien je meer mee''

BNers
door Roland
vrijdag, 26 april 2024 om 17:03
jutta leerdam
Eerder deze week werd bekend dat Jumbo-Visma niet verder wil met Jutta Leerdam. Het contract van de ijsprinses wordt niet verlengd. Commercieel directeur Sven Kramer proefde bij Jutta niet 'de overtuiging en het commitment dat nodig is voor een succesvolle samenwerking'.

Jammer en respectloos

Heel jammer natuurlijk. Kramer liet ook nog weten dat Jutta een heel mooi bod was gedaan. Binnenkort is de schaatsbae dus werkloos.
De verklaring van Jumbo-Visma liet niet lekker in kamp Leerdam. Volgens Jutta heeft ze op dit moment 'iets anders' nodig in haar carrière. Ook haalde op Instagram flink uit naar Kramer. De verklaring bestempelde Jutta als 'damage control'. En dat vond ze 'heel erg jammer en respectloos'.
Het is momenteel nog niet bekend wat Jutta na dit seizoen gaat doen. Ze heeft nog geen nieuwe werkgever en dus is het afwachten wat er gaat gebeuren.
Sportmarketeer Chris Woerts denkt dat Leerdam haar eigen ploeg wel eens zou willen beginnen. Haar vriend Jake Paul heeft echter een beter advies voor haar. Eentje waar ze veel meer geld mee kan verdienen dan met schaatsen.

'Veel meer geld'

De Amerikaanse Jake verdient ontzettend veel geld. Zijn vermogen wordt geschat op zo'n 40 miljoen dollar en dat heeft hij bij elkaar geschraapt met YouTube-video's en met een paar partijtjes boksen. In een video die op TikTok staat, komt Jake met een advies.
Hij zegt tegen Jutta dat mensen haar nu 'de schurk' maken, omdat de media van hem een slechterik maakt. De 27-jarige influencer merkt daarna op dat zijn werk eigenlijk 'wel leuker' is en dat Jutta zo ook veel meer geld kan verdienen.
Laten we hopen dat Jutta niet stopt met schaatsen. Maar veel mensen zien het somber in. Ze heeft dit jaar nog helemaal niets gepresteerd, vertoeft bijna non-stop in de Verenigde Staten en lijkt Jake Paul boven haar eigen carrière te verkiezen.
En dat is precies waar mensen al bang voor waren.

Poll

NET BINNEN

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...

markus spiske n tfau9gtf0 unsplash

Zoveel contant geld mag je in je woning bewaren

mei 18, 18:49

De discussie over het belang van contant geld is actueler dan ooit, nadat er in slechts twee dagen tijd twee keer een gigantische pinstoring is geweest. Wat veel mensen zich afvragen: hoeveel contant...

pinnen

Nieuwe pinstoring: Het hele betaalverkeer ligt plat

mei 18, 15:09

Het is momenteel weer helemaal mis in ons land. Nadat er afgelopen donderdagavond een pinstoring was, komen er nu weer meldingen binnen over problemen met pinbetalingen. Op de website allestoringen.nl...