Katja Schuurman trekt doorschijnend lingeriesetje aan, volgers gaan los

BNers
door Roland
vrijdag, 05 juli 2024 om 11:53
katja schuurman
Katja Schuurman (49) lanceert haar eigen lingerielijn. En hoe kun je ondergoed nu beter promoten door er zelf in te poseren? Juist ja. Op Instagram maakt Katja de tongen los, door een foto te posten waarin ze een wit setje aan heeft. Volgers vinden het geweldig.

Modepopje

Katja werd natuurlijk bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier kroop ze in de huid van Jessica Harmsen.
Na GTST, waar ze ook nog het trio Linda, Roos en Jessica vormde, deed ze vanalles. Zo zagen we haar in Costa, maar besloot ze ook om programma's te gaan presenteren. Inmiddels heeft ze zichzelf ontpopt op modegebied, met als resultaat een lingerielijn.
Samen met Elise van Pavo Couture heeft ze een collectie ontworpen die visueel aantrekkelijk is en perfect past.
Katja is van mening dat lingerie niet enkel dient om er goed uit te zien voor anderen, maar vooral om jezelf er lekker in te voelen. Schuurmans' lingerie is daarnaast ook gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Perfect als je begaan bent met de natuur.

Poseren

Enfin, waar Katja allemaal voor staat en wat ze belangrijk vindt geloven we wel. Het draait natuurlijk allemaal om hoe het eruitziet.
Mevrouw Schuurman heeft een serrie snikhete foto's op haar Instagram gezet, waarop ze zelf poseert met de lapjes stof. Volgers zijn laaiend enthousiast. Al bestaat het vermoeden dat dat niet komt door de lingerie. Het gaat vooral om Katja in lingerie.
Check dan:

NET BINNEN

jelmont

B&B-eigenaar loog over verleden, zender begint groot onderzoek

jul 24, 22:20

B&B Vol Liefde is de nummer één trending op X. Het programma is razend populair in Nederland. Bij onze zuiderburen scoort B&B Zoekt Lief op hetzelfde moment ook goed. Daar is één deelnemer, die flink...

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...