Kijkers verbijsterd over kerst-kapsel Gordon

BNers
door Roland
dinsdag, 26 december 2023 om 12:10
gordon
Gordon maakte op eerste kerstdag de blits bij het MAX Kerstconcert. Kijkers hebben het echter niet over zijn zangkunsten, maar liggen in een deuk om het kapsel van de 55-jarige zanger. Op social media wordt hij massaal uitgelachen. En dat is pijnlijk.

Kijkers verbijsterd over kerst-kapsel Gordon

Net zoals veel mannen van zijn leeftijd, verliest Gordon zijn haar. Om die reden liet hij een haartransplantatie uitvoeren. Het resultaat hiervan is overduidelijk te zien. Nu hij weer sprieten op zijn boze bolletje heeft, komt Gordon met de gekste kapsels op de proppen.
Zo werd er onlangs al verbaasd gereageerd, toen hij in een videostream bij Shownieuws verscheen om over de filmrol in YAMAS! te praten. In eerste instantie dachten mensen dat hij een pruik op had gedaan, maar dat was niet het geval. De zanger had zichzelf een jeugdig kapsel laten aanmeten en zag er daardoor anders uit dan de mensen van hem gewend waren.

Bob de Rooij is terug!

Toen Gordon gisteren op televisie verscheen, had hij opnieuw een ander kapsel. Op X (Twitter) vragen enorm veel mensen zich af wat hem heeft doen besluiten om zich op deze manier te presenteren. De meeste mensen trekken gekscherend de vergelijking met Bob de Rooij.
Dat is een bekend tv-personage van Paul de Leeuw. Iemand schrijft: ''Bob de Rooij is terug.'' Een andere denkt in Gordon de zoon van Bob en Annie te zien. Gordon zong overigens het nummer 'It's The Most Wonderful Time Of The Year. Verder hoefde hij niets doen, en ook niets te zeggen.
Daar kwam overigens ook kritiek op. Onder de video, die je hieronder kunt bekijken, staan helaas geen lovende recensies. Iemand schrijft: ''Wat was ie' slecht zeg.'' Een ander wijst erop dat Gordon de hoge noten niet haalt en het daarom 'op safe' speelt. Arme Gordon.

Poll

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...