Yvonne Coldeweijer: ''Dave Roelvink elke dag lavenloos, bedreigt moeder van zijn kind''

BNers
door Roland
maandag, 18 maart 2024 om 13:06
daveroelvink
Het schijnt voor de zoveelste keer niet goed te gaan met Dave Roelvink. Volgens Yvonne Coldeweijer is hij elke dag lavenloos, betaalt hij geen huur en bedreigt hij de moeder van zijn kind. Kortom: genoeg om over te schrijven.

Dave Roelvink elke dag lavenloos

Zoals bekend zat Dave vorig jaar in een afkickkliniek omdat hij niet van de drank en andere verboden middelen kon afblijven. Toen hij terugkwam uit Zuid-Afrika, leek het erop dat het weer drie dagen goed zou gaan met de dj.
Met de nadruk op leek. In een video onthult Yvonne Coldeweijer hoe beroerd het gaat met Dave en vooral wat hij mensen in zijn omgeving aandoet. De juicekoningin beweert dat Dave berooid is. ''Sinds hij niet meer draait komt er amper geld binnen. De huur van zijn nieuwe appartement in de PC wordt betaald door pappie. Want hij woont drie deuren verder.''
Het is zelfs nog erger gesteld met Dave, die rust hoopt te vinden in de islam. ''Hij heeft vier, vijf maanden ook geen huur betaald voor zijn showroom. Dat bedrag komt neer op 4.500 euro per maand.'' Dave heeft hier dus een schuld van bijna 20.000 euro, als het niet meer is.

Bedreigt ex

Alsof dat nog niet triest genoeg is, weet Yvonne ook te melden dat hij zijn ex stalkt. Zo bonkt hij 's nachts op de deur bij haar en...dreigt hij met een rechtszaak. In het verleden heeft Dave een paar verbouwingen gedaan in de woning van Jazzlyn.
''Dave denkt dus echt dat hij recht heeft op een deel van het huis van Jazzlyn. Elke debiel weet denk ik wel dat dat echt nul kans van slagen heeft. Maar dat is wat heel zwaar op Jazz weegt. Ze zit er helemaal doorheen. Hij was haar grote liefde en die van hem? Waarschijnlijk coke.''

'Dave heeft haar gedumpt'

Tot slot is er nog iets wat Yvonne kwijt wil. Toen bleek dat Dave was vreemdgegaan, bleek Jazzlyn zo verliefd, dat ze het hem heeft vergeven. ''Twee tot drie weken laten heeft hij haar vervolgens gedumpt. Hij had als reden gegeven dat Jazzlyn 'lui' zou zijn en 'niet zoveel doet' in huis.''
En dat terwijl ze keihard werkt, zorgt voor hun zoontje en daarnaast ook nog alles moet betalen. Yvonne noemt Dave dan ook een 'klaploper'.

NET BINNEN

bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27
rene van der gijp

Gijp kondigt einde VI aan: ''Op deze datum laatste uitzending''

apr 11, 19:11
advent wreath candles

Wereldberoemde acteur plotseling (76) overleden

apr 11, 16:55
massaiskassa

Peter Gillis en familie nemen afscheid en vertrekken naar het buitenland

apr 11, 13:17