Louisa Janssen per direct uit Echte meisjes in de jungle gezet

BNers
door Rolandmaandag, 16 januari 2023 om 13:26
Louisa
Heftig nieuws vanuit showbizzland, waar Louisa Janssen uit het programma Echte meisjes in de jungle gegooid nadat ze medekandidate Esmee Ipema heeft aangevallen.
Ipema keert overigens ook niet meer terug in de show. Door toedoen van Janssen is ze zwaargewond geraakt. Ze heeft veel pijn in haar arm, die gewikkeld is in een mitella.
Vorige week was al te zien hoe het Louisa zwart voor haar ogen werd na irritaties over een verloren opdracht. Janssen viel Ipema daarop aan en het slachtoffer viel in een rijstveld.

Transgender

RTL, het bedrijf achter Videoland, zegt geweld niet te tolereren en heeft Louia nu uit de show gezet. Janssen zegt er het volgende over: ''Ik zit daar tussen allemaal echte vrouwen, en ik zit daar dan tussen als 'freak' - zo zie ik dat dan. Ik voelde me erg onzeker.''
Louisa, een transgendervrouw, voelde zich 'een kat in het nauw'. Volgens haar is ze gepest. ''Een daar kan ik heel slecht tegen. Ik vind het heel erg voor Esmee, maar ik kan het niet terugdraaien. Ik hoop dat jullie mij kunnen vergeven en ook de goede kanten van mij kunnen zien.''

NET BINNEN

jan smit

Emotionele Jan Smit helemaal kapot: ''Ik ben niet meer welkom''

maa 02, 10:42
maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31