Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

BNers
door Roland
zaterdag, 02 maart 2024 om 8:55
maan
Maan de Steenwinkel heeft na een lange tijd eindelijk iets van zich laten horen. De 27-jarige zangeres slaat een compleet andere weg in. Dat laat ze via Instagram in hoofdletters weten aan haar volgers. Ook geeft ze aan waarom ze dit jaar niet zal optreden.

Maan optreden

Begin januari circuleerde er een opmerkelijk bericht. Yvonne Coldeweijer hintte niet alleen op een mogelijke burn-out voor de zangeres, maar maakte ook wereldkundig dat Maan heel 2024 niet gaat optreden.
Een ‘organisatiespion’ van Yvonne had geprobeerd om Maan te boeken bij evenementorganisator Mojo. Een medewerker liet daarop weten dat dit niet mogelijk was, omdat Maan het hele jaar geen optredens zal geven. En toen begonnen de geruchten pas echt. De zangeres zou niet alleen een burn-out hebben, maar ook nog aan de verboden middeltjes zitten.

Comeback Maan?

op Instagram laat Maan nu van zich horen. Ze post een foto van zichzelf waarop ze er iets anders uitziet dan de fans van haar zijn gewend. Onder de foto vraagt ze of mensen haar gemist hebben
Maan legt uit dat ze de afgelopen tijd heeft besteed aan het zoeken naar wat ze nou eigenlijk wil. De zangeres heeft zichzelf 'herontdekt' en was op zoek naar de vraag wat acht jaar muziek maken haar heeft gebracht. Nu heeft ze eindelijk gevonden wat ze zocht.

Geen shows

Ze bevestigt dit jaar niet te zullen optreden. ''Een nieuwe era en nieuwe muziek. Om komend jaar hieraan te werken, ga ik geen festivalshows spelen deze zomer. Zie jullie daarna weer. STAY TUNED!''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19