MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin en dat is een oude bekende

BNers
door Roland
dinsdag, 18 juni 2024 om 8:54
mafs
Married At First Sight kende voor Bastiaan en zijn bruid Suzanne geen gelukkig einde. Inmiddels liggen de zaken anders, want Bastiaan heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om een oude bekende en op TikTok laat hij zien om wie het gaat.
Het afgelopen seizoen van MAFS was bedroevend qua matches. Het enige koppel dat nog steeds samen is, zijn Jeppe en Jantine.
Bastiaan en Suzanne vormden ook een match, maar daar was alles ook wel zo'n beetje mee gezegd. Niet dat er ruzie was, maar de twee passen gewoon niet bij elkaar. Het verbaasde dan ook weinig mensen dat de twee snel uit elkaar zijn gegaan.

Nieuwe liefde

Bastiaan heeft in de tussentijd duidelijk niet stilgezeten. Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin, en daarmee is hij dolgelukkig.
Nog mooier: terwijl hij bij MAFS zoveel moeite deed om de liefde te vinden, bleek hij die eigenlijk al te kennen. Zijn nieuwe vriendin is namelijk een oude bekende.
De twe kennen elkaar al vier jaar. Ze zouden ooit op date gaan, maar dat is er nooit van gekomen. Toen ze hem op televisie zag, besloot ze Bastiaan alsnog te contacteren om iets af te spreken. En dat is dus ook gebeurd. De twee hebben nu een relatie.

Gelukkig

Bastiaan is actief op TikTok, en heeft daar een filmpje gedeeld met zijn nieuwe vlam. In de video zien we foto's waarop de twee heel gelukkig zijn.
Is MAFS toch nog ergens goed voor geweest.

NET BINNEN

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...