Gescheiden MAFS-stel laat voorletters van elkaar zetten: ''Krankzinnig''

Entertainment
door Roland
vrijdag, 22 maart 2024 om 8:54
bastiaanmafs
Het huwelijk van Bastiaan en Suzanne heeft helaas geen standgehouden, maar de twee hebben nu alsnog een manier gevonden waardoor ze nooit meer uit elkaar gedachten verdwijnen. In de MAFS-aflevering van afgelopen woensdag was te zien hoe de twee elkaars voorletters op hun lichaam lieten vereeuwigen. ''Erg leuk om te doen.''

Wordt niks

Net als bij Anneke en Dirk werd het ook al gauw duidelijk dat Bastiaan en Suzanne geen match made in heaven waren. Dat kan natuurlijk gebeuren. Waar de meeste mensen afscheid van elkaar zouden nemen, besloten deze twee tot iets heel anders.
Afgelopen woensdag konden de kijkers zien hoe stellen punten konden verdienen met opdrachten. Een van de opdrachten was het nemen van een tattoeage, goed voor vijftig punten. De bloedfanatieke Bastiaan en zijn ex gingen ervoor en lieten elkaars voorletter zetten.

Tattoo

Bastiaan besloot tot een tatoeage van de letter 'S' aan de binnenkant van zijn arm. Suzanne nam de letter 'B'. Dit is natuurlijk moeilijk van je lichaam af te krijgen. Kijkers snappen niet waarom de twee dit hebben gedaan, aangezien ze niet eens bij elkaar zijn.
Suzanne vindt het allemaal maar wat grappig. ''Hoezo impulsief?'' Bastiaan was vooraf erg nerveus, maar vond de pijn uiteindelijk meevallen. Hij is dolblij met een letter van Suzanne die zijn vrouw niet wil zien en noemt het een mooie herinnering aan het experiment.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19