MAFS-kijkers helemaal klaar met Anneke: ''Echt een afgrijselijk kreng''

BNers
door Roland
donderdag, 08 februari 2024 om 17:52
dirkmafs
Gisteravond zaten talloze huishoudens weer massaal voor de buis voor een nieuwe aflevering van Married at First Sight. In de aflevering van de dag daarvoor konden kijkers al zien hoe het huwelijk van Anneke en Dirk scheurtjes begon te vertonen.

Anneke heeft eisenlijstje

Dirk is niet perfect. Maar gelukkig is niemand dat en Anneke dus ook niet. Ze heeft een hoge pet op van zichzelf en heeft een verlanglijstje waar haar man allemaal aan moet voldoen.
De arme Dirk heeft het idee dat Anneke hem een soort van minderwaardig vindt. ''Als ik haar hoor heeft ze heel veel kasten vol, kamers vol met kasten vol merkkleding. Ja, dat heb ik niet'', jammert Dirk die het idee heeft dat Anneke dat wel van hem verwacht.

Hoop opgegeven

''Toen ik dat prachtige pak aan had gisteren, toen voldeed ik er wel aan. En nu heb ik mijn gewone kloffie aan en nu is het helemaal mis. Verbazend. Dan denk ik: Wat is dit!?'' Dirk heeft de hoop inmiddels al opgegeven door de fratsen van Anneke.
Hij is gewoon eerlijk: ''Je hebt een verlanglijstje voor een man zo hoog staan en ik voldoe er niet aan, dan is het klaar. Weer niet gelukt.'' Als Anneke Dirk tijdens de huwelijksreis ook nog vertelt dat ze zich niet aangetrokken voelt tot Dirk vanwege zijn gebit, is de beer los.

Kijkers laaiend

Het gedrag van Anneke valt niet goed bij de kijkers van MAFS. Op X (Twitter) gaat men helemaal los en iemand schrijft: ''Die Anneke...Die zou je toch met haar kop tegen de muur willen slaan?'' Een ander woont bij Anneke in de buurt en noemt haar een 'vies verwend kreng'.
Daar stopt het niet, want er zijn tientallen reacties over Anneke online gekomen. Onderstaand enkele reacties op X en de video waarin Dirk in tranen uitbarst:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...