Mart Hoogkamer gaat samenwerking aan met Bassie en Adriaan

BNers
door Roland
maandag, 29 augustus 2022 om 7:12
Bassie1
Mart Hoogkamer gaat een exclusieve samenwerking aan het het illustere duo Bassie en Adriaan. Hij gaat het liedje De Spaanse Zon coveren.
Dat bevestigt een woordvoerder van Bassie en Adriaan tegenover Shownieuws. Het is de bedoeling dat Mart's versie begin volgend jaar uitkomt.

De Spaanse Zon

Tsja, wie kent het liedje eigenlijk niet? Met de bekende tekst 'in Spanje, in Spanje, in Spanje / in Spanje schijnt altijd de zon' dateert uit 1978. Het nummer was voor het eerst te horen in de tv-serie Het Geheim van de Sleutel. In de evergreen bezingen de beroemde clown en acrobaat hun liefde voor het land aan de Middellandse Zee.

Mart's droom

Voor Mart is het een jongensdroom om een liedje van Bassie en Adriaan op zijn eigen manier te zingen. In het NPO-programma Het Muziekfeest op het Plein liet hij al doorschemeren het nummer graag te willen coveren. Vorige week kwam de zanger in contact met het duo. Dat verliep via een gesprek op Omroep West.
Volgens Adriaan (Aad van Toor) staat Mart ''hetzelfde'' in het leven als 'die clown en die acrobaat'. ''Hij wil mensen voor plezier geven'' en dat vindt Adriaantje mooi.

Figuranten

Mart wil het groots aanpakken en heeft daar bedacht dat Bassie en Adriaan als figuranten in de videoclip mogen spelen. Tenminste, als zij daar fysiek toe in staat zijn. Adriaan is met zijn 79 jaar niet meer de jongste, terwijl Bas inmiddels 86 jaar oud is en nog wel eens problemen ondervindt met zijn gezondheid.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...