Mattie Valk compleet ingestort na onthulling over 'zijn' kinderen

BNers
door Roland
donderdag, 11 mei 2023 om 20:52
Valk2
Mattie Valk werd deze week helemaal kapotgemaakt door Yvonne Coldeweijer. Zij kwam met een bizarre onthulling, over hoe de Qmusic-dj zijn ex-vriendin compleet door het slijk heeft gehaald, en via de media leugens zou hebben verspreid over haar twee kinderen.

Yvonne Coldeweijer

Voor wie het gemist heeft, Yvonne deelde in totaal zo'n 12 screenshots met informatie van spionnen. Die wilden dat de waarheid over Mattie Valk naar buiten kwam. Niet om hem zwart te maken, maar omdat hij zelf gelogen zou hebben over de situatie.
Hij meldde in 2016 dat hij 'stomverbaasd' was nadat hij 'erachter was gekomen' dat de tweeling die Kirsten op de wereld had gezet niet van hem bleek te zijn. Volgens spionnen van Yvonne klopt dit niet en heeft Mattie iedereen om de tuin geprobeerd te leiden.

Bijval

Op Instagram is Mattie de gebetend hond. Mensen vonden hem al niet zo aardig, na wat hij Wietze de Jager een aantal jaar geleden heeft geflikt. Nu Coldeweijer de heftige onthullingen openbaar heeft gemaakt, gaat het meer dan los op zijn pagina. Hij wordt bedolven onder de haatberichten.
Mattie zelf doet er nog lacherig over. Hij schijnt de lol er wel van in te zien. Zijn collega's van de radiozender zijn er in ieder geval voor hem. Dat gaat dan specifiek over Marieke Elsinga en nacht-dj Joost Swinkels. Die laatste is zelfs zo emotioneel dat hij een zielig briefje heeft geschreven voor de arme Mattie die dat op zijn beurt dan weer ''ontzettend lief'' vindt.
Toch gaan er inmiddels geruchten dat Mattie zich vooral groot houdt. Hij is inhoudelijk niet op de aantijgingen ingegaan en zou er compleet doorheen zitten.

NET BINNEN

iris

'B&B-Iris liegt over scheiding, ex-schoonfamilie vertelt hoe het echt zit

jul 19, 21:38

Iris uit B&B Vol Liefde 2024 ligt onder vuur. Haar ex-schoonfamilie is niet blij met de uitspraken die ze doet omtrent de scheiding met haar ex-man Hans. Iris zou de waarheid niet vertellen en zou zel...

eloise

Eloise liegt alles bij elkaar: ''Dit gelooft niemand.''

jul 19, 20:51

Eloise van Oranje roeptoetert overal en nergens dat ze het bekend zijn verschrikkelijk vindt. Maar in de tussentijd doet ze alles voor aandacht. Nu komt ze met een ongeloofwaardig verhaal, dat ze in d...

maan

Doek valt voor Maan: ''Dit is het einde van haar carrière''

jul 19, 20:00

Maan de Steenwinkel is een paar jaar enorm succesvol geweest. Tot een jaar geleden kwam elk lied dat ze uitbracht in de hitparade. Maar nu ziet Maan alle alarmbellen afgaan. ''Haar carrière is echt vo...

mark

Peter komt met zorgwekkende update over Mark

jul 19, 19:23

De familie Gillis heeft een zorgwekkende update gegeven over de situatie van Mark, die sinds eind vorige maand op de intensive care ligt. In het bericht wordt onder meer aangegeven dat de laatste dage...