Megasucces voor uitzinnige Britt Dekker: ''We gaan internationaal!''

BNers
doorRolandmaandag, 27 juni 2022 at 18:01
Megasucces voor uitzinnige Britt Dekker: ''We gaan internationaal!''
Britt Dekker springt een gat in de lucht. Haar paardenfilm, genaamd Silverstar, vindt namelijk gretig aftrek in meerdere landen. En dat is nog zacht uitgedrukt, want Britt is hard op weg naar een internationale kaskraker.
In de film spelen Britt zelf en haar paard George de hoofdrol. De landen die de film nu al hebben aangekocht zijn Italië, de Verenigde Staten en Duitssprekend Europa.
Britt laat aan Shownieuws weten dat dit slechts het begin is, want er zijn eveneens onderhandelingen gaande met Denemarken en landen in Latijns-Amerika.

Ondertiteling of synchronisatie

In de nieuwe landen wordt Silverstar ofwel ondertiteld, of deze wordt volledig nagesynchroniseerd. In ons land gaat de film op 13 juli in première in verschillende Nederlandse bioscopen.

John de Mol

En dan te bedenken dat George een cadeautje was van John de Mol, die het paard aan Britt gaf toen zij in maart 2020 voor Talpa kwam werken. Er zijn slechtere werkgevers te bedenken ?
Het is overigens niet de eerste keer dat Britt en George hun opwachting maken op het witte doek. Eerder was het olijke duo te zien in de paardenfilm Whitestar.
0 Reacties