Meilandjes aangeklaagd door goede bekende: ''Ik tril van woede''

BNers
door Roland
donderdag, 11 mei 2023 om 12:08
meiland
De Meilandjes wacht mogelijk een gang naar de rechter. Voormalig huisvriendin Caroline van Eeden is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de autobiografie van Maxime Meiland. Zij zou daar afgeschilderd worden als een 'geldwolf' die ook 'labiel' is.

Alleen voor het geld

In de autobiografie komt Van Eeden om precies te zijn op twee pagina's voor. Ze wordt drie keer genoemd en dit pikt Caroline niet. Zo wordt er besproken dat Van Eeden twijfels gehad zou hebben om op het chateau te blijven. Ze zou alleen voor geld hebben willen blijven.
Op gegeven moment was de familie Meiland het gedraai kotsbeu. Maxime zou Caroline daarop verzocht hebben om op te zouten. Dit zou ontaard zijn in een knokpartij. Opmerkelijk is dat hetzelfde verhaal in de boeken van Erica en Martien te lezen is. Hoewel die boeken al eerder verschenen, zorgt het nu pas voor een mogelijke gang naar de rechter.

Advocaat

Jan Dijkgraaf, de schrijver van Maxime´s autobiografie, vertelt dat Caroline woest is. Er is inmiddels een advocaat op de Meilandjes afgestuurd. Dat kan leiden tot een kort geding. ''Twee weken voordat het boek gelanceerd zou worden, wilde de advocaat de volledige zeggenschap over elke letter die er over Caroline van Eeden in het boek zou staan.''
Opmerkelijk aan de kwestie is dat Caroline zelf in geen velden of wegen te bekennen is. Shownieuws heeft haar gevraagd om een reactie, maar ze heeft alle online communicatiemiddelen verwijderd. Volgens bekenden zou Van Eeden 'tot zichzelf willen komen'. We blijven het volgen...

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08