Mia Nicolai maakt ontzettend groot nieuws bekend

BNers
doorRolandwoensdag, 31 mei 2023 at 14:26
Mia Nicolai maakt ontzettend groot nieuws bekend
Mia Nicolai, waar niemand voor het Eurovisie Songfestival ooit van gehoord had en die daarna zo'n beetje door heel Nederland werd afgefakkeld, heeft een blijde boodschap voor alle 17,8 miljoen inwoners die in ons land vertoeven. Mia gaat weer een poging doen om te zingen.

Melkweg

De 27-jarige microfoonvasthoudster maakt via haar Instagram-kanaal bekend een concert te zullen geven in de Melkweg in Amsterdam. ''Ik ben zo trots om mijn allereerste headline-show ooit aan te kondigen'', zo schrijft Mia Nicolai bij haar bericht.
Mia zal solo optreden op het Amsterdamse poppodium. Het is nog niet bekend of treurwilg Dion Cooper bezoekers ook zal komen vermaken met een act die voor zingen moet doorgaan. De show vindt pas plaats op 24 november, dus Mia heeft in ieder geval nog tijd genoeg om een zangcoach te zoeken. Om Mia te zien optreden moet je ook nog betalen. In juni kun je tickets kopen.

Songfestival

We willen er eigenlijk niet te veel op terugkomen, maar Mia en Dion werden door de 'kenners' uit het panel naar voren geschoven al de 'ideale kandidaten' voor het Songfestival dit jaar. De enige die hier op tegen was, bleek Jantje Smit. Die leek behoorlijk onder invloed in Liverpool en zag dingen die niemand anders waarnam. Jan was verward en noemde het optreden 'glashelder'.
Anyway, niemand gaf een stuiver voor de kansen van Nederland. Zelfs Duncan Laurence, die zichzelf toch wel het summum vindt onder de zangers, had tussen zijn zenuwinzinkingen door tijd gemaakt om Mia en Dion op aparte manier te begeleiden. Helaas.
0 Reacties