Mia Nicolai neemt zeer heftig besluit, niemand kan het geloven

BNers
door Rolandvrijdag, 02 juni 2023 om 11:56
Nicoa
Mia Nicolai is inmiddels een beetje bijgekomen van de kansloze uitschakeling op het Songfestival. Ze gaat zich nu focussen op haar solocarrière. Haar eerste headliner-show is al aangekondigd en daarom hoopt de zangeres dan ook dat mensen het Songfestival kunnen vergeten.

Kinderdroom

Dat meldt Mia op Instagram. Ze wil het nog een keer over haar wanprestatie hebben. ''Hoe ik er naar terugkijk is dat ik echt de meest leerzame tijd van mijn carrière tot nu toe heb ervaren. Zowel positief als negatief', aldus Mia die zichzelf 'een echte vechter' noemt.
Nicolai vindt het jammer en verdrietig dat haar 'kinderdroom' van in de finale staan niet is uitgekomen. ''Maar ik ga niet bij de pakken neer zitten en ga doorbouwen aan andere dromen. ''Zoals ik het telkens uitleg, is dat ik mijn verhaal nog aan het schrijven ben. Dat is zeker nog niet af. Successen en tegenslagen horen bij die groei'', zo stelt Mia Nicolai.

Weer meedoen

So far, so good. Maar Mia maakt heel Nederland ook aan het schrikken. Ze aast namelijk op revanche en wil weer mee gaan doen aan het Songfestival. Tegen RTL Boulevard zegt ze dat dit dan zonder haar 'partner in crime' Dion Cooper zal zijn. Die mag niet meer meedoen, alhoewel de deur nog openstaat.
''We houden heel erg van elkaar, zijn ontzettend goede vrienden geworden en dat staat voorop. Ik heb heel erg veel geleerd en tuurlijk hadden ik en waarschijnlijk heel Nederland gehoopt dat we in de finale zouden staan. En wie weet mag ik dat ooit nog meemaken.''
Aan de reacties op sociale media valt het besluit van Mia om zich in de toekomst weer kandidaat te stellen voor het Songfestival niet helemaal lekker.
Wat vind jij van het voornemen van Mia Nicolai om zich weer kandidaat te stellen voor het Songfestival? Laat het weten in de reacties!

NET BINNEN

mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46
britt

Britt Dekker in diepe rouw na onverwachts verlies

feb 29, 10:39
steenrijk

Kijkers Steenrijk, Straatarm gaan helemaal los over arm gezin

feb 29, 00:19
suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58