Monique barst in woede uit: ''DIT IS NIET JUIST''

BNers
door Roland
dinsdag, 11 oktober 2022 om 17:36
Mootje
Monique Westenberg (44) staat bekend als een emotionele dame. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Vrijwel dagelijks irriteert de influencer zich ergens aan.

Boos om pizza

Zo hoopte ze al eens dat een agent zou ''wegrotten'' nadat de man een hond met een taser had bewerkt. Eergisteren kreeg Monique het aan de stok met iemand die bij het attractiepark Toverland werkt. De dame en Westenberg kregen het aan de stok over een 'niet betaalde pizza', die uiteindelijk toch netjes betaald bleek.
Vandaag deelt Monique een filmpje van de mishandeling van een paard. Om men ervan bewust te maken dat je een paard niet moet mishandelen (alsof normale mensen dat niet weten), deelt de ex-vriendin van Andre Hazes de erg verdrietige beelden.
Op de beelden is een overwerkt paard te zien dat een dusdanig zwaar gewicht moet verslepen dat het omhoog wordt gekatapulteerd en vervolgens in elkaar stort. Dat maakt het instagram account Karma Waga bekend. "We MOETEN leren om dieren te respecteren en ze niet te dwingen zoveel gewicht te dragen tot het punt van uitputting/verwonding/dood... en we moeten allemaal opkomen voor dit misbruik zoals hier, DIT IS NIET JUIST, DIEREN VERDIENEN BETER!"

NET BINNEN

nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47