Neefje Nicolette van Dam komt onder tram terecht

BNers
door Roland
woensdag, 05 juni 2024 om 19:44
nicolette van dam
Afgrijselijk nieuws voor Nicolette van Dam en haar familie. Haar neefje is vanmorgen namelijk aangereden door een tram. Dat gebeurde in Amsterdam, ter hoogte van station Rai. De brandweer werd opgeroepen en daarna is het neefje met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Met spoed naar ziekenhuis

Volgens De Stentor kwam het slachtoffer rond 11.30 uur in botsing met de tram. Dat gebeurde op het fietspad, waar ook een stuk tramrails ligt.
De jongen kwam bekneld te zitten onder de tram. De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team waar onder andere een trauma-arts bijzit waren snel ter plaatste. Nadat het slachtoffer door de Brandweer bevrijd was, werd hij met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis.
Daar aangekomen bleek hij letsel aan het been te hebben. Volgens de politie wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Veel sterkte!

Hoe erg het neefje van Nicolette van Dam eraan toe is, kan niet worden gezegd. Echtgenoot Bas Smit laat aan Shownieuws weten dat de jongen inmiddels weer thuis is.
Hoewel we niet exact weten hoe ernstig de verwondingen zijn, willen we hem veel sterkte toewensen. Laat je (lieve) reactie achter in de comments!

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...