Net binnen: voormalig VVD-Kamerlid zwaargewond - 42-jarige vrouw aangehouden

BNers
woensdag, 08 juni 2022 om 12:08
racefiets
Verschrikkelijk nieuws voor de voormalig minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker. Gisteravond is hij bij een val van zijn racefiets zwaargewond geraakt, aldus De Telegraaf. Er is hierbij een 42-jarige vrouw aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid.

Zware mishandeling en poging tot doodslag

De vrouw is opgepakt voor zware mishandeling en poging tot doodslag. Politiewoordvoerder Yvette Verboon heeft in een reactie tegen Shownieuws de volgende verklaring gegeven: "We onderzoeken wat er is gebeurd. We hebben ter plaatse gisteren getuigen gesproken. Even voor 20:00 uur fietste een 47-jarige man over het Schelpenpad in Monster.'
'Hij is of geraakt of vastgepakt door iemand die daar liep. Daarbij is de wielrenner over de kop geslagen en hard ten val gekomen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die is niet geland. De 47-jarige man is met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Den Haag." De voormalig minister heeft meerdere botbreuken opgelopen, waaronder zijn sleutelbeen, ribben en bekken, hebben geschrokkken VVD-Kamerleden in een verklaring verteld.
Dit is overigens niet de eerste keer dat Sander Dekker een ongeluk heeft gehad op zijn racefiets. In 2013 kwam hij ook al ten val toen hij probeerde een hond te ontwijken. Hierbij brak hij zijn elleboog, sleutelbeen, een rib en een pols. Toen der tijd was hij nog actief in de Tweede Kamer, en kwam hij aanzetten met allebei zijn armen in een mitella en een rietje om uit te drinken. Slechts twee jaar later gebeurde hetzelfde op een vakantie in Spanje, wederom door een val met zijn racefiets.

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38