Nick Schilder zwijgt niet meer en is eerlijk over de breuk met Simon

BNers
door Rolanddinsdag, 23 mei 2023 om 12:36
Nick
Vorige maand gaven Nick Schilder en Simon Keizer hun allerlaatste concert als muzikaal duo. Eerder werd al bekend dat de wegen van de twee zouden scheiden. Over de redenen hiervan is veel gespeculeerd. Bij Jinek luchtte Nick gisteravond zijn hart.

Verklaring

Nick en Simon begonnen in 2006 en zijn tot en met 2023 in totaal 17 jaar met elkaar opgetrokken. In die tijd zijn er veel hits geschreven. De Volendammers zijn tot op de dag van vandaag ontzettend populair. Veel fans barstten in tranen uit toen bekend werd dat beide zangers solo verder zouden gaan.
Hoewel er geruchten de ronde deden dat Nick en Simon ruzie met elkaar zouden hebben, luidde de verklaring die werd uitgegeven dat beide zangers ruimte wilde maken voor 'individuele kwaliteit' en 'al langer gekoesterde solo-aspiraties'. Overigens gaf Simon zijn muzikale ex-maatje nog een harde trap na. Zijn gevoel zou maar liefst 18 jaar 'uit hebben gestaan'.

Nick is eerlijk

Bij Jinek vertelde Nick Schilder gisteren wat meer. Hij heeft het er nog steeds ontzettend moeilijk mee, maar raakt langzaam gewend aan het idee. Hij noemt de breuk ook 'jammer' en geeft Simon hiervan de schuld. Die heeft de knoop doorgehakt om ermee te stoppen.
Nick had dus graag doorgewild. Maar het is niet anders. Inmiddels stort hij zich op zijn eigen muziek en dat gaat hem gelukkig goed af. In de afgelopen dagen verbleef hij in het Amerikaanse Nashville. Daar werkte hij aan een aantal nieuwe nummers.
Nick en Simon maken trouwens nog televisieprogramma's samen. Of dat niet gek voelt? ''Voor mij niet, ik ben er wel ingegroeid.
Vind jij het jammer dat Nick en Simon niet meer samen te zien zijn als muzikaal duo? Laat het weten in de reacties!

NET BINNEN

suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58
wendyvanhout

'Wendy in verwachting van Peter, laat haar buik op Instagram zien'

feb 27, 19:33
brand1

Victor Brand deelt vreselijk nieuws: ''Het gaat niet goed''

feb 27, 13:29
renefroger

Ajax moet eigen stadion uit: ''Toppers-concert gaat voor''

feb 27, 12:53