Nieuwe Bachelor is niet eerlijk over wie hij werkelijk is

BNers
door Roland
vrijdag, 08 maart 2024 om 18:34
paulbachelor
In het fonkelnieuwe seizoen van De Bachelor gaan Paul en Rien op zoek naar de vrouw van hun leven. Nu is echter al duidelijk dat eerstgenoemde de boel flink belazerd heeft. Hij wordt aan de 26 meiden als een advocaat omschreven, maar is dat helemaal niet.

'Paul de advocaat'

De eerste aflevering, die gisteren te zien was, heeft al meteen opschudding veroorzaakt. Paul de 'advocaat' zou zijn loopbaan even op pauze hebben gezet, om mee te kunnen doen aan het datingprogramma. Erg nobel, maar de waarheid spreekt hij niet.
Yvonne Coldeweijer rook al meteen onraad en heeft het vermoeden dat Paul en Rien alleen maar meedoen om bekend te worden. Ze vroeg haar achterban wie de twee persoonlijk kent. Met honderdduizenden volgers is het voor de juicekoningin niet lang wachten op meer informatie. En die pakt erg nadelig uit voor 'advocaat' Paultje.

Strafbaar

Zo is al duidelijk geworden dat Paul helemaal geen advocaat is. ''Hij staat ook niet ingeschreven bij de orde van advocaten.'' In werkelijkheid was hij niets meer dan een stagiaire die eruit geschopt is omdat men niet tevreden over hem was.
''Nu werkt hij bij ABN AMRO als jurist'', aldus Coldeweijer die het 'shocking' noemt dat de 31-jarige Paul zichzelf beter voor wil doen als dat hij is. ''Het is een bescherm beroep en je mag jezelf niet zo noemen als je dat niet bent. Dat is zelfs strafbaar.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19