Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer is een Nederlandse presentatrice, zangeres en actrice. Ondanks dat ze in Nederland momenteel bekendstaat als de 'juicekoningin' heeft ze nog veel meer successen op haar naam staan. Yvonne Coldeweijer heeft haar bekendheid namelijk mede te danken aan haar alter ego Keet!. Van 2010 tot en met 2013 was ze namelijk het gezicht van het nieuwe Telekids op RTL.
Ze deed niet alleen de presentatie van de programma's, maar bracht ook meerdere singles uit. Tegenwoordig is ze voornamelijk bekend door haar goedlopende YouTube- en Instagramkanaal. Op haar Instagram deelt ze vrijwel dagelijks 'juice' voor bekende mediapersonen. Daarnaast bezit Yvonne Coldeweijer een eigen online kledingwebshop.

Hoe oud is Yvonne Coldeweijer?

Yvonne Coldeweijer is geboren op 21 december 1986 in de Brabantse stad Tilburg. Ze is sinds 2010 bekend in het Nederlandse medialand. In haar jongere jaren studeerde Yvonne psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ze is vroegtijdig gestopt met deze studie, om direct daarna te beginnen met een studie aan de Fontys Academie voor Drama. Ook deze opleiding heeft ze niet afgemaakt. Ondanks haar niet afgemaakte opleidingen, kent Yvonne vele successen in haar carrière. 

Wat is het vermogen van Yvonne Coldeweijer?

Het geschatte vermogen van Yvonne Coldeweijer wordt geschat tussen de 1 en 2 miljoen euro. Haar jaarlijkse inkomen wordt geschat op ongeveer € 480.000. Dit komt dus neer op een maandsalaris rond de € 40.000. 
In het najaar van 2023 heeft Yvonne Coldeweijer een huis gekocht van bijna 1.2 miljoen euro. Volgens bronnen heeft Yvonne er een hypotheek op laten vestigen van ruim 1 miljoen euro. Het is dus met zekerheid te zeggen dat Yvonne Coldeweijer miljonair is.

News