Nikkie Plessen komt met de domste tip ooit voor de feestdagen

BNers
door Roland
woensdag, 15 november 2023 om 21:10
nikkie
Nikkie Plessen kennen we natuurlijk allemaal. Deze voormalige TMF-vj ligt nogal onder vuur, nu bekend is geworden dat haar modemerk NIKKIE niet zo lekker loopt.

Concurrent

Reden hiervan zou zijn dat winkels voor minimaal 8.000 euro aan kleding moeten inkopen. Nikkie zou dan zelf na vijf weken de collectie tegen saleprijs aanbieden. Winkels mogen dat niet doen, waardoor zij eigenlijk dus de concurrenten zijn van...Nikkie.
Niet best. Veel winkels hebben inmiddels aangegeven te stoppen met de verkoop van het merk. De collectie is te koop voor de helft van de prijs.

Tips voor normale mensen

Afijn, ondanks dat de zaken niet zo lekker lopen heeft Nikkie nog steeds oog voor het voetbal. De gewone man en vrouw.
In het verleden gaf ze al eens een goedbedoelde tip aan vrouwen die nauwelijks kunnen rondkomen maar toch graag met 'branding' willen rondlopen.
''Je ziet al die meiden die vervolgens bij een merk wat ze misschien niet kunnen betalen. Een tasje van 4.000 euro ofzo, Chanel of Hermès.''
''Koop een sjaaltje voor 100 euro en ik knoop hem zo als piratensjaal. Dan kun je ook die branding een beetje laten zien.''
Nikkie gaat gemakshalve even voorbij dat mensen die nauwelijks kunnen rondkomen, wel andere dingen aan hun hoofd hebben dan 'branding'.

Feestdagen

Voor Nikkie is merk heel belangrijk. Het draait allemaal om uiterlijk en om laten zien dat je geld hebt. Vandaar dat ze nu met een tip voor de feestdagen komt.
Want als jij een beetje leuke feestdagen wilt hebben, dan moet je uitpakken. Nikkie zelf pakt cadeautjes niet in met standaard inpakpapier.
''Als mijn man een sjaal gebruikt als inpakpapier, dan hoop ik wel op één van Chanel.'' Kost maar een eurootje of 1.200.
Wat Nikkie en haar man precies gaan inpakken met een Chanel-sjaal is niet bekend. Maar het is toch wel weer een knap staaltje domheid.

Vermogen Nikkie Plessen

Maarre, wat is nu eigenlijk het vermogen van Nikkie Plessen? Staat gewoon op Google. In mei van dit jaar werd duidelijk dat het vermogen van Nikkie Plessen een slordige 33 miljoen euro bedraagt. Bezuinigen is er voor de geverfde blondine dus niet bij.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...