Olcay Gulsen heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

BNers
door Roland
dinsdag, 04 juni 2024 om 15:42
olcay gulsen
Prachtig nieuws op deze druilerige dinsdagmiddag. Olcay Gulsen kan eindelijk ophouden met natrappen in de richting van haar ex Ruud de Wild. Ze lijkt namelijk zelf weer gelukkig in de liefde en haar lover kennen we natuurlijk allemaal.

Olcay Gulsen vriend

Juicechannel weet te melden dat Olcay gisteren is gespot bij The Siren. Bij dit Mediterraanse restaurant in de hoofdstad was ze niet alleen.
Ze had er een tafeltje met niemand minder dan...De pitbull. Voor wie niet weet wie we hiermee bedoelen: het gaat om Edgar Davids. De oud-voetballer heeft een bedenkelijke reputatie. Zo werd er in 2002 aangifte tegen hem gedaan wegens huiselijk geweld. In september zou hij een vrouw in haar gezicht hebben geslagen in de bioscoop.
Pikant: hij was destijds verloofd met...Olcay Gulsen! De relatie liep echter op de klippen omdat Davids vreemd is gegaan.
Uiteindelijk vergaf Olcay hem, waarmee de twee weer bij elkaar kwamen. Om er daarna weer een einde aan te maken. Volg je het nog?

Vrij intiem

Gisteren zijn de twee wederom samen gespot. En het schijnt niet bij een vorkje prikken te zijn gebleven, want volgens bronnen van Juicechannel waren de twee 'vrij intiem' met elkaar.
Ze zeggen wel eens dat oude liefde niet roest. Wellicht is dat in het geval van Olcay en Edgar dus zo. Hopelijk weet Edgar nog niet dat Olcay een laag libido heeft, zoals ze in het tijdschrift &C van Chantal Janzen in 2022 onthulde.
Olcay vindt het allemaal maar gedoe. ''Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in'', aldus de voormalig mode-koningin.
Maar goed, met een man die de bijnaam 'de pitbull' heeft, zal dat vast wel goedkomen. Of Ruud de Wild snapte er gewoon weinig van in bed. Dat kan natuurlijk ook nog. Onderstaand zie je het bericht van Juichechannel:
olcay gulsen

NET BINNEN

koeman

Grote verrassing in basisopstelling Oranje: ''Waarom speelt hij?''

jun 21, 16:29

Het Nederlands Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Bij winst is Nederland zo goed als zeker door, want dan komen 'we' op zes punten uit twee duels. Bij Voetbal International blikken ze vooruit op...

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...