Ophef: Gaby Blaaser en Geraldine Kemper gaan volledig uit de kleren

BNers
door Rick
woensdag, 17 augustus 2022 om 11:13
Ontwerp zonder titel 2022 08 17T131208746
Gaby Blaaser en Geraldine Kemper zijn te zien op de cover van LINDA-magazine. Voor het blad gaan ze volledig uit de kleren. Maar helaas levert de shoot niet de gewenste reacties op.

Volledig uit de kleren

Linda besloot om groots uit te pakken met hun cover. In deze editie stonden de borsten in de spotlight. Geraldine, Gaby blaaser en Romy Monteiro gingen volledig uit de kleren voor de cover. Zo zijn ze topless in de keuken te zien.
Het blad wilde een statement maken met deze shoot. Zo vindt de LINDA dat de preutsheid rondom blote borsten moet ophouden.
Vrouwen worden namelijk ook gebanned van Instagram als er een stukje tepel te zien is. Terwijl mannen met een ontbloot lijf wel toegestaan zijn.
Maar dit statement is bij verschillende mensen niet goed aangekomen. Dit komt omdat er niet genoeg vrouwen opstaan in verschillende maten.
"Goed onderwerp. Jammer dat er alleen slanke dames met kleine borsten op de cover staan. Was een mooi moment geweest om verschillende typen lichamen neer te zetten.", is een reactie van een lezer. Maar ook Tatjana Almuli liet zich er ook over uit: "Includeer bijvoorbeeld ook dikke vrouwen, of vrouwen met grote borsten, saggy boobs en vrouwen met een geamputeerde borst."
Geraldine heeft inmiddels ook gereageerd: "Ik had hier een blinde vek voor (..). Normaal let ik heel veel op dit thema. De cover is voor elke vrouw bedoeld", laat de presentatrice weten.

NET BINNEN

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...

roy donders

Roy Donders in bed beland met de vriend van zijn beste vriendin: ''Foutje''

mei 20, 19:33

Het is momenteel highlife bij een aantal vaderlandse media zoals Shownieuws en Ditjes&Datjes. Dat komt door Roy Donders, die in zijn biografie een opvallende onthulling doet. De olijke Brabander laat...

sneijder

Wesley Sneijder heeft een nieuwe vriendin en dat is een bekende dame

mei 20, 18:43

Het gaat Wesley Sneijder behoorlijk voor de wind. De ex van Yolanthe Cabau lijkt een bekende dame aan de haak te hebben geslagen. Nu gingen de geruchten al langer, alleen wilde geen van beide torteldu...