'Oud GTST-ster dakloos en tonnen in de schulden'

BNers
door Roland
zondag, 07 april 2024 om 12:25
jimmygeduld
Het gaat niet goed met Jimmy Geduld. De voormalige ster uit de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden zit financieel volledig aan de grond en is dakloos. Volgens de website Bekende Buren moet hij uit armoede nu zelfs in een zolderkamertje slapen bij zijn zus.

Schuldeisers

De doorgaans goed invoerde website meldt dat er begin dit jaar twee beslagen zijn gelegd op de woning van de oud-soapie in Laren. Die had Geduld drie jaar geleden samen met zijn vriendin Elma Jobse gekocht, maar stond al sinds juni 2023 te koop.
Schuldeisers willen een bedrag zien van in totaal 364.000 euro van de verslavingsdeskundige. 250.000 euro komt ook voor de rekening van zijn vriendin, maar voor de overige 114.000 euro is Jimmy aansprakelijk. En dat geld heeft hij niet.
Het huis is verkocht, maar voor 40.000 euro minder dan de vraagprijs van 799.000 euro. Het koppel had voor de woning een hypotheek afgesloten van 900.000 euro. Onder de streep blijft er een flinke restschuld over en dus zit Jimmy zwaar in de ellende.

Jimmy heeft niets meer

Bekende Buren weet te melden dat Jimmy Geduld er finaal doorheen zit. Hij was jarenlang op televisie te zien als verslavingsdeskundige, maar is inmiddels ver afgegleden.
Een oud-medewerker van Jimmy vat het allemaal tragisch samen. ''Jim woont bij zijn zus in Amsterdam op een zolderkamertje. Hij heeft geen huis, zijn relatie is over en hij heeft ook geen werk meer.'' Heel triest. Laten we hem veel sterkte wensen.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...