Oud-werknemers over Robert ten Brink: "Schreeuwen en schelden tegen 17-jarige"

BNers
doorshowbladdonderdag, 23 juni 2022 at 8:45
Oud-werknemers over Robert ten Brink: "Schreeuwen en schelden tegen 17-jarige"
Robert ten Brink heeft wel vaker gezegd dat hij zich achter de schermen nogal fanatiek kan gedragen. Hoe ver hij daar echter in gaat is tot op heden altijd onbekend gebleven. Nu zijn er mensen naar voren gekomen tegenover niemand minder dan Yvonne Coldeweijer.

Monsterlijk gedrag

Gister berichtte de juice-koningin over het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk. Daarna moest Paul de Leeuw het ontgelden. Maar de verhalen over Robert ten Brink verbaasde zelfs haar: “Nou ben ik natuurlijk wel wat gewend… Maar ik ben HELEMAAL in shock hoeveel mensen een negatieve ervaring hebben gehad met Robert ten Brink.”
“Over Matthijs en Paul kreeg ik lelijke berichten, maar over Robert ?… Ik denk wel 80 – 100. Ik geloof dat ik dit nog niet eerder heb meegemaakt. Van oud-kandidaten en werknemers van Weekend Miljonairs, All You Need, bewoners van Vlieland (hij heeft daar een huis)… Het is echt ongekend wat een onbeschofte, arrogante houding hij heeft naar ‘gewone mensen’. Het lijkt of hij de hele dag vloekt en tiert ?.”
Oud-werknemers over Robert ten Brink: "Schreeuwen en schelden tegen 17-jarige"

“Tijdens opnames van Weekend Miljonairs"

Maar één verhaal in het bijzonder laat onze nekharen toch wel overeind staan: “Tijdens opnames van Weekend Miljonairs schreeuwde hij in het gezicht van een productiestagiaire van 17 dat het schandalig was dat hij de antwoorden niet meer mocht weten van Sony (rechthebbende en betalende partij van de winnende bedragen). Alles om fraude te voorkomen.”
Blijkbaar vond Ten Brink het schandalig dat het jonge meisje hem daar geen antwoord op kon geven: “Hij vond het schandalig en stond als een viswijf te schreeuwen tegen dat meisje. ‘Jarenlang presenter ik dit programma en zorg ik dat het een succes wordt en dan word ik zo gewantrouwd?!''
0 Reacties