Raven van Dorst zwanger? Presentator poseert met babybuik en volgers gaan los!

BNers
door Roland
zaterdag, 28 oktober 2023 om 18:58
raven van dorst
Raven van Dorst is bij het grote publiek bekend geworden door zijn liefdesrelatie met Christina Curry, de dochter van Patricia Paay.

Hermafrodiet

Ook kun je de presentator kennen van het televisieprogramma Boerderij van Dorst en eerder als de leadzanger en gitarist van de band DOOL.
Van Dorst werd geboren met hermafroditisme. Vlak na de geboorte lieten de ouders van Van Dorst de uiterlijke mannelijke geslachtskenmerken operatief verwijderen. Op 5 mei 2021 besloot hij de naam Ryanne te wijzigen naar Raven.
raven van dorst
Raven voelt zich geen vrouw, maar ook geen man en is genderneutraal geworden. Deze persoon wil dus niet 'hij' of 'zij' aangesproken worden.

Zwanger?

Raven heeft vandaag het hele internet geshockeerd, door in een bh, ontblote ronde buik en een Amy Winehouse-coupe te poseren.
De foto gaat inmiddels het hele wereldwijde web over. Veel mensen denken dat Raven zwanger is en dat verwacht blijkbaar niemand.

Halloween

De 'zwangere' buik blijkt echter gewoon een prothese. 'Happy Halloween', schrijft Raven erbij. Het is dus een 'feestoutfit'.
Diens volgers lijken razend enthousiast. ''Het staat je anders heel goed hoor, deze zwangere buik'', zo schrijft iemand in de reacties.
Een ander schrijft: ''Dit zou echt een aanwinst zijn voor de wereld, een mini Raven!'' Weer iemand is duidelijk: ''Zwanger zijn was inderdaad een nachtmerrie. Maar het gedeelte wat erna komt zou jij wel goed doen denk ik. Een boerderij en een kind, en een liefdevolle ouder. Ik vind het wel idyllisch!''
Maar goed, Raven is dus niet zwanger. Wellicht gebeurt dat in de toekomst nog. Voor zover wij weten is Raven single.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19