Rico Verhoeven is weer de beste, heeft een bericht voor 'kansloze' Ben Saddik

BNers
door Roland
zaterdag, 09 maart 2024 om 21:27
ricoverhoeven
Vanavond stond de Glory Grand Prix op het programma en dat is weer smullen geblazen. Het toernooi, dat bestaat uit acht kickboksers, kent een hoop spektakel. In de halve finale won Levi Richters van Bahram Rajabzadeh, al was het publiek het daar niet mee eens.

Rico Verhoeven -  Nabil Khachab

De andere halve finale ging tussen Rico Verhoeven en de Marokkaan Nabil Khachab. De wereldkampioen deed het rustig aan en had weinig moeite met zijn opponent. In de pauze na de eerste ronde was de coach te horen van Khachab. Hij noemde Rico een 'bange schijterd die niet durft te vechten'.
Deze woorden waren ongetwijfeld bedoeld om Khachab te motiveren. In plaats daarvan plantte Rico zijn knie een stuk of 18 keer in de navel van de Marokkaan. De jury was na drie rondes anoniem en kende Verhoeven de winst toe.

Ben Saddik stormt de ring in

Direct na de knokpartij stormde Jamal Ben Saddik de ring in. Hij schreeuwde iets en probeerde Verhoeven te trappen. Behoorlijk kansloos natuurlijk. Verhoeven vindt dat de Marokkaan verbannen moet worden door de organisatie.

Rico Verhoeven - Levi Rigters

In de Nederlandse finale stonden Rico Verhoeven en Levi Rigters tegenover elkaar. leek erop dat het makkelijk zou worden voor de King of Kickboxing. Rigters kreeg in de eerste ronde al twee keer acht tellen en werd gered door de gong.
In de tweede ronde ging Verhoeven door met het sloopwerk, totdat hij keihard werd neergeslagen middels een spinning backfist..

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Iets dat niemand verwachtte. Daara ging Richters weer neer en na de vierde keer stond hij niet meer op. En zo is Rico nog steeds de beste kickbokser ter wereld.
Naast het succesvol verdedigen van de wereldtitel, wint hij ook een bedrag van 500.000 dollar. Gefeliciteerd, champ!
Beeld: Videoland

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19