Rob de Nijs (81) diep geraakt door zeer heftig verlies

BNers
door Roland
donderdag, 18 april 2024 om 6:53
rob de nijs
Rob de Nijs heeft verdrietig nieuws te horen gekregen. De 81-jarige zanger is op de hoogte gebracht van het feit dat zijn eerste vrouw Elly Hesseling niet meer leeft. Dat is overigens al een tijdje zo. Al twee jaar. Alleen wist Rob het nog niet.

Rob de Nijs - Elly Hesseling

Rob trouwde met Elly op 30 juli 1968. Twaalf jaar later ontmoette hij Belinda Meuldijk, die heel wat liedjes voor hem zou gaan schrijven. Uiteindelijk besloot Rob in 1984 van Elly te scheiden, waarna hij een relatie kreeg met Belinda. Met haar kreeg hij twee kinderen.
De twee spreken elkaar sinds dat moment niet meer en Rob wist dus ook niet hoe het met haar ging. Weekblad Privé heeft hem nu verteld dat Hesseling twee jaar geleden is overleden. Hoewel hij dus geen contact meer had met zijn ex, reageert Rob emotioneel en aangedaan.
''Elly kon het leven nooit goed aan. In mijn tijd met haar al niet. Het is zonde dat het met haar en met ons zo is gelopen'', aldus Rob. Hij benadrukt dat het hem raakt.

Parkinson

Rob lijdt zelf aan de ziekte van Parkinson. Vorig jaar april zat hij thuis televisie te kijken, toen hij het benauwd kreeg. Zijn huidige vrouw Jet moest toen mond-op-mondbeademing toepassen, waarmee ze het leven gered heeft van haar man.
In het ziekenhuis was het kantje boord. Jet vroeg iedereen die Rob een warm hart toegdraagt, een kaars voor het raam te zetten. Dat heeft gewerkt. Sinds december is hij weer thuis en momenteel gaat het volgens Jet 'stabiel'.

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...