Rob en Jet de Nijs maken verschrikkelijk nieuws bekend

BNers
doorRolandzondag, 28 mei 2023 at 14:29
Rob en Jet de Nijs maken verschrikkelijk nieuws bekend
Rob en Jet de Nijs hebben ontzettend tragisch nieuws gedeeld op Instagram. Via het account van Jet laten de twee weten dat hun petekind wederom ziek is. Het kind heeft de diagnose leukemie gekregen. Het stel is er kapot van.

Lamgeslagen en verdrietig

''Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst,en verdriet'', zo schrijft Jet op Instagram. In een mooi artikel in de Telegraaf kondigde Joop van den Ende zaterdag aan dat er een musical over Robs leven verschijnt. Wat zijn we daar blij mee.''
''Maar de dag hiervoor hoorden we dat ons petekind, waar we zoveel van houden, wederom gevloerd is door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig. Lief meisje, knappe prachtige schat we staan naast je. Altijd! Dat kaarsje brand.'' Onder het bericht spreken veel mensen hun steun uit voor de familie. Iemand merkt terecht op: 'Wat krijgen jullie veel op je bord. Sterkte!''

Rob

Rob werd vorige maand zelf opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij thuis onwel was geworden. Jet gaf hier deze week een interview over. Ze vertelde daarin hoe heftig ze dat vond. ''Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Rob ademde niet meer.''Ook kon Jet geen hartslag meer voelen. Ze was ontzettend bang dat haar man het niet meer zou overleven.
Uiteindelijk heeft ze zelf mond-op-mondbeademing toegepast, waarna hulpverleners het overnamen en Rob met spoed naar het ziekenhuis gebracht hebben. Momenteel verblijft Rob de Nijs, die lijdt aan Parkinson, al een paar weken in een revalidatiecentrum. Naar omstandigheden maakt hij het 'verbazingwekkend goed'.
0 Reacties