Rolf Sanchez reageert voor het eerst op het vermeende misbruik van Marco Borsato

BNers
door showbladdonderdag, 30 december 2021 om 9:48
marco borsato 1
Rolf Sanchez heeft voor de eerste keer gereageerd op de aangifte tegen Marco Borsato. Het kwam als een grote shock voor de zanger. Het afgelopen jaar hebben Borsato en Sanchez vaak samengewerkt. Hij zegt het dan ook "erg heftig" te vinden.

Samenwerking

Rolf zei er het volgende over tegen RTL Boulevard: "Vanaf het moment dat het helemaal ontploft was zat ik in Miami en werd ik platgebeld. Ik dacht: wat is hier in godsnaam aan de hand? Dat was wel echt heel heftig. Ik heb hem sinds die dag niet meer gesproken. Ik heb hem wel geappt."
Begin deze maand werd voor het eerst bekend dat er een 22-jarige vrouw aangifte heeft gedaan tegen Borsato. Het zou hier gaan om aanranding, en dus geen verkrachting. Als reactie hierop deed Marco vervolgens weer aangifte tegen de vrouw. Het zou hier gaan om een aangifte van smaad en laster.
Eén ding is in ieder geval zeker: dit gaat een lange en emotionele lijdensweg worden voor het slachtoffer nadat Marco Borsato haar nu heeft aangeklaagd. We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen..

NET BINNEN

hmmik

Kijkers Help, Mijn Man Is Klusser gaan helemaal los over woning: ''Wat een t*ringzooi''

feb 26, 21:22
johnvantschip

Ajax-speler kan er niet meer tegen en stopt ermee

feb 26, 18:04
rachel2

Brasserie Rachel Hazes moet na twee weken dicht: ''Moeder van Monique zit hierachter''

feb 26, 13:04
welmoedsijtsma

Welmoed Sijtsma heeft een nieuwe vriend en die is best wel bekend

feb 26, 10:57