Ronald Molendijk loopt huilend weg uit studio: ‘Het is een rare dag’

BNers
door Rick
donderdag, 07 juli 2022 om 7:49
Ronalds
Gisteren is Roland Molendijk huilend uit de studio van Shownieuws gelopen. Hij kon het niet droog houden toen ze het over zijn oud-collega Peter R. de Vries hadden. Ronald: "Het is een rare dag."

Peter R. de Vries

Het was gisteren precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries op gruwelijke wijze werd neergeschoten. Gisteren werd er uitgebreid op teruggeblikt. Ook in Shownieuws werd er teruggeblikt op deze vreselijke dag. Petty Brard zei: "Ik zal nooit vergeten dat wij bij toeval alle drie vorig jaar de uitzending deden"
Dit zei ze tegen Bart Ettekoven en Ronald Molendijk. "Ik kwam van de verjaardag van Gordon, nog verkleed als een of ander haremmeisje, want hij vierde ook zijn vertrek naar Dubai. Ik weet dat daar John van den Heuvel werd weggehaald ineens, ik zat in de auto en dacht: wat gebeurt er allemaal?"
Maar toen ze aankwam bij de studio was alles duidelijk voor Patty. "Toen kwam ik binnen en toen zag ik Ronald in tranen zitten. Ik dacht: wat gebéurt er allemaal? Die dag gaat nooit meer uit je hoofd. Maar ik neem aan dat Ronald die hem het beste van ons kende het vandaag wel zwaar heeft gehad."
Ronald reageerde daarop: "Ja, het is een hele rare dag vandaag. Ehmm…"
Maar deze vraag was voor Ronald net iets teveel. Al snel nam Bart het woord over. Op de achtergrond kunnen we horen hoe Ronald snikt van de emoties. Daarna zien we een lege kruk in beeld.
Bart: "Je denkt ook wel: godverdomme, hoe bestaat het, met al die aanwijzingen die we nu achteraf hebben van die mensen die gepost hebben bij die garage, wat ook doorgegeven is aan de beveiliging van Boulevard! Daar is niks mee gedaan en daar is niet op gehandeld."
Al snel komt Ronald weer terug. Patty zegt: "Ronald komt net weer terug. Hij was vorig jaar ook echt in alle twijfel, weet ik nog wel, tot twee minuten voor de uitzending of hij wel zou gaan zitten of niet."

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...