Ronald Molendijk loopt huilend weg uit studio: ‘Het is een rare dag’

BNers
door Rick
donderdag, 07 juli 2022 om 7:49
Ronalds
Gisteren is Roland Molendijk huilend uit de studio van Shownieuws gelopen. Hij kon het niet droog houden toen ze het over zijn oud-collega Peter R. de Vries hadden. Ronald: "Het is een rare dag."

Peter R. de Vries

Het was gisteren precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries op gruwelijke wijze werd neergeschoten. Gisteren werd er uitgebreid op teruggeblikt. Ook in Shownieuws werd er teruggeblikt op deze vreselijke dag. Petty Brard zei: "Ik zal nooit vergeten dat wij bij toeval alle drie vorig jaar de uitzending deden"
Dit zei ze tegen Bart Ettekoven en Ronald Molendijk. "Ik kwam van de verjaardag van Gordon, nog verkleed als een of ander haremmeisje, want hij vierde ook zijn vertrek naar Dubai. Ik weet dat daar John van den Heuvel werd weggehaald ineens, ik zat in de auto en dacht: wat gebeurt er allemaal?"
Maar toen ze aankwam bij de studio was alles duidelijk voor Patty. "Toen kwam ik binnen en toen zag ik Ronald in tranen zitten. Ik dacht: wat gebéurt er allemaal? Die dag gaat nooit meer uit je hoofd. Maar ik neem aan dat Ronald die hem het beste van ons kende het vandaag wel zwaar heeft gehad."
Ronald reageerde daarop: "Ja, het is een hele rare dag vandaag. Ehmm…"
Maar deze vraag was voor Ronald net iets teveel. Al snel nam Bart het woord over. Op de achtergrond kunnen we horen hoe Ronald snikt van de emoties. Daarna zien we een lege kruk in beeld.
Bart: "Je denkt ook wel: godverdomme, hoe bestaat het, met al die aanwijzingen die we nu achteraf hebben van die mensen die gepost hebben bij die garage, wat ook doorgegeven is aan de beveiliging van Boulevard! Daar is niks mee gedaan en daar is niet op gehandeld."
Al snel komt Ronald weer terug. Patty zegt: "Ronald komt net weer terug. Hij was vorig jaar ook echt in alle twijfel, weet ik nog wel, tot twee minuten voor de uitzending of hij wel zou gaan zitten of niet."

NET BINNEN

burning candles 6768469 1280

Bekende NLse actrice ernstig ziek: ''Ik laat me niet behandelen''

apr 18, 9:59
rob de nijs

Rob de Nijs (81) diep geraakt door zeer heftig verlies

apr 18, 6:53
code rose

Uitgelekt: Dit is waarom Meilandjes zo snel mogelijk van Code Rosé af willen

apr 17, 20:46
maan en karel

Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

apr 17, 20:15