Roy Donders maakt morgen zeer heftig nieuws bekend op televisie

BNers
doorRolanddinsdag, 06 juni 2023 at 12:54
Roy Donders maakt morgen zeer heftig nieuws bekend op televisie
Roy Donders kennen we natuurlijk allemaal als de huispakkenman pur sang. De worstenbroodjeskoning is samen met Michelle en de twee werden onlangs ouders van een dochtertje, die ze de naam Romi gegeven hebben.

Heftig besluit

Roy en Michelle hebben ook een realityserie, genaamd 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders'. Die is te zien op het televisiekanaal TLC, en tevens op YouTube. In de aflevering die morgenavond te zien is, zal Roy zeer heftig nieuws bekend gaan maken. Dat laat hij weten in een vooruitblik.
In een korte video laat Roy weten dat hij binnenkort een ingreep zal ondergaan om zich te laten steriliseren. ''Dat het doorgeknipt gaat worden, daar zijn we al over uit hè." De realityster is er nog niet over uit of hij zaadcellen wil laten invriezen. "Ik denk als je misschien weet dat het daar nog ingevroren ligt, dan ben je er misschien ook altijd mee bezig."

Neus

Een paar dagen geleden werd bekend dat Roy zich erg druk maakte over de neus van zijn, op dat moment nog ongeboren dochtertje Romi. In een video is te zien hoe Michelle en hij de discussie aan gaan, over wiens neus het kind moet erven. Als het allemaal niet mooi genoeg is, kan Romi altijd nog naar Turkije voor een neuscorrectie.
0 Reacties