Sarah van Soelen heeft 'André Hazes tattoo'

BNers
doorRolandzondag, 26 juni 2022 at 15:29
Sarah van Soelen heeft 'André Hazes tattoo'
Sarah van Soelen, het kortstondige ex-vriendinnetje van André Hazes die nog vaker de media opzoekt dan André heeft…De media opgezocht! Ze bespreekt een aantal zaken zoals bijvoorbeeld de documentaire die op Videoland gaat uitkomen, haar liefdesleven en de tattoo die ze samen met Hazes liet zetten.
Allereerst over die docu, want daarin zijn Sarah en haar familieleden ook te zien. De beelden dateren van de paar maanden dat Sarah en André vriendje en vriendinnetje speelde. De familie Van Soelen was achteraf niet blij met hun aanwezigheid in de documentaire en onderhandelt met de productiemaatschappij over het wel / niet knippen van de beelden.

Liefdesleven

Is Sarah inmiddels weer gelukkig in de liefde of stapt de geverfde blondine 's avonds nog steeds alleen in bed? Van Soelen werd vorige week, tijdens een vakantie op Ibiza, gespot in de aanwezigheid van voormalig profvoetballer Wesley Sneijder. Al leek daar weinig aan de hand.

Tattoo André Hazes

Waar Sarah vanavond ook over gaat vertellen, is of ze de André Hazes tattoo nog heeft. Dat zit als volgt. Zowel André als Sarah zaten een tijdje slecht in hun vel.
Beiden kampten met een verslaving en daarom leek het hem een leuk idee om een soortgelijke tattoo te zetten. Op het midden van Sarah's rug staat de tekst: "I love him, not for the way he silences my demons, but for the way his demons dance with mine". André zou de mannelijke versie hiervan op zijn ribbenkast laten zetten.
Vanavond wordt dus onthuld of Sarah de tattoo nog heeft.
0 Reacties