'Sieneke heeft verhouding met een hele bekende volkszanger'

BNers
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 12:09
sieneke
Stop de persen! Zangeres Sieneke, een soort Marianne Weber zonder rimpels, wordt beticht van overspel. Dat werd gisteren al bekend, toen haar ex-man Jan Baum verwoestend uithaalde in roddelblad Privé. Nu krijgt het circus een verrassende wending. Sieneke zou het namelijk doen met een bekende volkszanger.

Sieneke relatie

Sieneke werd een paar jaar geleden naar voren geschoven als de perfecte kandidaat voor het Songfestival en deed daar het nummer Ik Ben Verliefd. Een succes werd dat allerminst. Het was ongeveer even slecht als Mia die met haar kompaan Dion mocht optreden.
Daarna is het eigenlijk nooit meer wat geworden met de olijke zangeres. Wel leek ze een stabiele relatie met jeugdliefde Jan te hebben. Met de nadruk op leek, want onlangs liep hun huwelijk op de klippen. Volgens 'Sien' was de koek gewoon op. Volgens Jan omdat de zangeres hem heeft bedrogen. Dat ontkent Sieneke, al lijkt de soap nu een hele andere wending te krijgen.

Goede vriend van Jan!

Er zijn geruchten opgedoken, die zelfs door Shownieuws worden gedeeld, dat Sieneke 'een verhouding' zou hebben met een Brabantse volkszanger. Het zou gaan om Jeffrey Heesen.
Heesen is er als de kippen bij om te reageren. Hij heeft aan Shownieuws laten weten dat er 'absoluut niets van waar is'. Toch heeft Jan zijn ex-vrouw op camera zien weggaan met iemand. Of dat Jeffrey is zal ongetwijfeld, evenals de connectie met Sieneke, snel uitlekken.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19