Simon Keizer gaat niet solo, vormt nu duo met een hele bekende zanger

BNers
door Rolandzaterdag, 02 december 2023 om 20:21
simonkeizer
Simon Keizer kennen we natuurlijk allemaal van het bekende muziekduo Nick & Simon. De twee waren iets langer dan zestien jaar onafscheidelijk.

Nick & Simon

In die tijd hebben ze talloze hits gescoord. Denk aan 'Steeds weer', Pak maar m'n hand, Rosanne en aan Leve de vrouw'.
Wanneer deze nummers op de radio worden gedraaid kunnen heel veel mensen de liedjes meezingen. Maar na zestien jaar maakten de twee vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. De 'lol' zou weg zijn. Zo luidde de lezing in de media tenminste.
In de wandelgangen en op juicekanalen gingen er veel geruchten rond over wat er precies gebeurd zou zijn. Er werd veel gespeculeerd. Simon zou het zelfs hebben gedaan met Nick's vrouw Kirsten.
Of dat echt gebeurd is, zullen we nooit weten. De twee hoofdpersonen hebben er namelijk nooit op gereageerd.
In april dit jaar namen de Volendammers afscheid met een aantal uitverkochte concerten in Ahoy. Superfans waren ten einde raad. Hoewel ze samen
Gelukkig zijn de twee niet gestopt met muziek maken. Nick Schilder bracht met het nummer Shatterproof als eerst een soloplaat uit.

Simon wil niet alleen

Veel mensen zaten te wachten op de eerste soloplaat van Simon. Maar die laat nog even op zich wachten. Hij heeft gisteren het nummer 'Het Komt Wel Goed' uitgebracht.
Maar in plaats van solo, vormt hij op die plaat een duo met Paul de Leeuw (61). Het is Paul zelf die op zijn social media account Instagram schrijft:
''We hebben een nieuwe plaat! 'Het Komt Wel Goed' is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op. We zagen erlkaar dit jaar steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat je het mooi vindt!''
Laten we die twee een beetje helpen. Onderstaand kun je het nummer beluisteren:

NET BINNEN

mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46
britt

Britt Dekker in diepe rouw na onverwachts verlies

feb 29, 10:39
steenrijk

Kijkers Steenrijk, Straatarm gaan helemaal los over arm gezin

feb 29, 00:19
suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58