Sylvie Meis eindelijk eerlijk: Dit heeft een man nodig om haar te kunnen versieren

BNers
door Roland
donderdag, 06 juni 2024 om 20:37
sylvie meis
Sylvie Meis staat in Nederland bekend als een mannenmagneet, die je om je vinger kunt winden wanneer je in de Quote500 voorkomt. Dat blijkt echter niet zo te zijn. In gesprek met Omroep PowNed onthult 'Syl' hoe een man haar kan versieren. ''Bijna onmogelijk.''

Sylvie Meis prestaties

Sylvie Meis begon haar showbizz-loopbaan bij Fox Kids. Daar werd ze het gezicht van het programma Pokémon Flippo Update.
Daarna deed ze nog wat dingen, maar de beste prestatie is toch wel het huwelijk met Rafael van der Vaart. Ze raakte al snel in verwachting, waarmee ze (indirect) zorgde dat ze nooit meer zou hoeven werken wanneer het huwelijk zou klappen.
Dat gebeurde uiteindelijk ook, maar Sylvie is gewoon blijven werken. Wat ze tegenwoordig doet weten we niet zo goed, maar in Duitsland is ze erg geliefd.

Mannenmagneet

Sylvie is vermogend genoeg, maar heeft ook een naam op het gebied van daten. De mannen met wie ze samen is geweest, waren uitsluitend multimiljonair. De meest recente was afvalkoning Wim Beelen. Die relatie duurde maar een paar weken.
Maar klopt het eigenlijk wel dat Sylvie eerst kijkt naar een bankrekening, en daarna pas naar het gezicht van een man? Mark Baanders van Omroep PowNed besloot het haar te vragen.
Sylvie was namelijk naar Nederland gekomen omdat ze een van de kanshebbers was voor de mooiste vrouw van ons land. De prijs ging echter naar Gwen van Poorten.
Wel won Meis de trofee 'Woman of the century'. En dat is ook geen kattenpis. Enfin. Wat heeft een man nodig wanneer hij kans wil maken bij Sylvie?
Volgens mevrouw Meis is dat 'bijna onmogelijk'. ''Mij regel je niet'', zo merkt ze op. Dat heeft Dave Roelvink al direct ondervonden. Volgens hem kwam hij daar ongeveer anderhalf miljard euro tekort voor. Maar heb je wel nodig? Onderstaand de antwoorden:

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...