Tanja Jess ziet huilende Charly en breekt in snikken uit bij Humberto

BNers
door Roland
donderdag, 23 juni 2022 om 12:37
Tanja
Tanja Jess is de wanhoop nabij. Eerst waren er de demonen in het hoofd van haar man Charly. Vervolgens werd de gezinssituatie verder opgeschud door de geslachtsverandering van zoon Billy, die inmiddels als dochter Alice in het leven staat.
Het is er niet bepaald eenvoudiger op geworden in huize Luske. Vandaar dat Tanja de media opzocht voor een plek in de talkshow van Humberto Tan om over de situatie te praten.
Maar als de redactie besluit om Tanja te confronteren met beelden van Charly die begint te huilen om zijn dochter, krijgt ook Tanja het te kwaad en barst in huilen uit. ''Het overvalt me een beetje'', zegt ze tussen de tranen door. Omdat Jess op adem moet komen, neemt Humberto het woord maar snel over.

Dilemma

Afijn, het gesprek gaat verder en Tanja vertelt dat Alice al op 15 of 16-jarige leeftijd vertelde 'zoekende' te zijn. Een tijd later kwam er naar buiten dat Billie dus door het leven wilde gaan als vrouw.
Geen probleem voor de begripvolle moeder, al had Tanja er veel moeite mee dat Alice al een nieuwe naam voor zichzelf bedacht had. ''Ze kwam op een gegeven moment met haar naam. Ze bleek zich online al een hele lange tijd voor te doen als Alice.'' Het stak Tanja dat zij daar daar niets over te zeggen had als moeder.
''Want normaal gesproken geven ouders hun kinderen een naam'', zegt Tanja. Toch vindt Tanja de naam Alice inmiddels een heel erg mooie naam.

Gezin is positief

Charly Luske was al eerder te gast bij Humberto en ook hij werd toen emotioneel. Hij is enorm trots op zijn dochter. Onlangs droeg hij nog een liedje aan Alice op.
Volgens Tanja staat het hele gezin achter Alice. Ook broertje Bobby snapt het volkomen en zou alleen gezegd hebben: ''Oh, jij wil een meisje zijn, oke!'' Bovendien heeft Bobby zich nog nooit versproken. Tanja besluit door te zeggen dat Billie en Alice voor haar niet van elkaar verschillen, op het voornaamwoord na.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...