Tatjana Šimić ontroostbaar na vreselijk leed

BNers
doorRolandmaandag, 24 april 2023 at 15:55
Tatjana Šimić ontroostbaar na vreselijk leed
Tatjana Šimić gaat op dit moment door een hel en is ontroostbaar. De voormalige Kees Flodder meldt dat haar hondje Lilly is omgekomen.

Gebroken hart

Door het leed is ze niet meer in staat om te genieten van haar vakantie. Op Instagram schrijft ze te zijn aangekomen op de vakantie 'met een gebroken hart'.
Tatjana en Lilly waren altijd onafscheidelijk. Met pijn in haar hart heeft ze afscheid moeten nemen van het beestje. ''Lilly heeft onvoowaardelijke liefde gegeven.''
''Niet alleen aan mij, maar ook aan mijn familie, vrienden en zelfs vreemden. Ze zal nooit worden vergeten'', aldus een erg emotionele Tatjana.
Tatjana Šimić ontroostbaar na vreselijk leed

Verdriet verwerken

Om er weer bovenop te komen heeft Tatjana het vliegtuig gepakt naar Bali. Ze schrijft dat ze met een gebroken hart in het hotel is aangekomen.
Tatjana maakt van de gelegenheid gebruik om het personeel van het hotel te bedanken. Zij hebben de verdrietige Tatjana opgevangen.
''Jullie hebben ons laten lachen terwijl we arriveerden met gebroken harten'', zo schrijft ze. ''Ik ben er zeker van dat Lilly meekijkt vanaf boven.''
0 Reacties