Televizier-winnaar Hélène Hendriks raakt prijs alweer kwijt!

BNers
door Roland
zondag, 15 oktober 2023 om 21:44
helene1
Hélène Hendriks (43) viel afgelopen donderdag in de prijzen bij de Televizier-Ring. De beeldschone en erg geliefde presentatrice won in de categorie beste presentator.

Geen concurrentie

Dat zij de anderen naar de kroon stak, zag iedereen al wel aankomen. Met concurrenten als André van Duin en Raven van Dorst had Hélène niet bepaald stevige concurrentie.
Maar goed, je moet 'm dan alsnog toch maar ff winnen. Naar eigen zeggen had Hélène het niet verwacht. Haar speech was dan ook niet voorbereid.
Daar geloofde Yvonne Coldeweijer helemaal niets van. Ze gaf Hendrix een flinke veeg uit de pan en noemde de presentatrice onder meer een 'deugneusje'.

Prijs kwijt

Kort na de winst bleek Hélène de prijs te zijn verloren. Wilfred Genee, die de ring in het verleden met Veronica Inside ook won, heeft gehoord dat de ring zoek is geraakt.
''Ja, God'', zo vertelt ze. ''Ja, ik was hem kwijt.'' Gelukkig hoefde Hélène Hendriks zich niet lang zorgen te maken en kon ze al snel weer beschikken over de trofee.
''Mijn moeder had hem. Huppakkee, verpatsen die handel.'' Nu heeft ze de prijs weer zelf. ''Hij is er weer ja'', zo zegt ze.
De presentatrice had overigens met nog een prijs naar huis kunnen gaan. Ze was ook genomineerd voor haar programma De Oranjezomer.
Hiermee had ze de Gouden Televizier-Ring kunnen winnen. Helaas voor haar won de hitserie Oogappels. Maar als beste presentator naar huis gaan is ook lekker.

NET BINNEN

ronald koeman

Net binnen: Deze elf spelers moeten het gaan doen tegen de Fransen

jun 21, 20:01

Voetbal International heeft iedereen flink bij de neus genomen. In de 'verwachte opstelling' was Georginio Wijnaldum op 10 te zien. Hij blijkt niet te spelen, maar zit op de bank. De volgende elf spel...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...

koeman

Grote verrassing in basisopstelling Oranje: ''Waarom speelt hij?''

jun 21, 16:29

Het Nederlands Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Bij winst is Nederland zo goed als zeker door, want dan komen 'we' op zes punten uit twee duels. Bij Voetbal International blikken ze vooruit op...

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...