Uitgelekt: Dit is waarom Thomas Berge niet verder wil met Elianne

BNers
door Roland
zondag, 17 maart 2024 om 8:49
thomas berge
Op het Instagram-account van Juicechannel verscheen gisteren een bericht dat Thomas Berge en Elianne Zweipfenning uit elkaar zijn. Inmiddels is het nieuws bevestigd door een goede bekende van de twee. Maar er is ook uitgelekt wie de knoop heeft doorgehakt.

Thomas Berge vriendin

Vandaag zou er een enorm feest worden gegeven in verband met de verjaardagen van Thomas en Elianne. Dat is afgezegd vanwege 'privéomstandigheden'. De vriend van de twee heeft tegen Shownieuws bevestigd dat het niet doorgaat vanwege de breuk.
En er is meer nieuws. Degene die niet meer door wil blijkt Thomas te zijn. Hij wil Elianne niet meer als vriendin en heeft haar gedumpt. In januari werden ze nog ouders van een dochtertje, maar nu blijken er al langere tijd grote spanningen te zijn geweest. Terwijl Elianne zwanger was, ging ze samen met Thomas in therapie in een poging hun relatie te redden.

Management reageert

Dat is mislukt, zoveel is duidelijk. Juicechannel had Elianne gevraagd of het klopt dat Thomas haar gedumpt heeft. Zij heeft de berichten wel gelezen, maar wil geen antwoord geven. Het management van de zanger uit Enschede reageert wel.
Zij stellen 'geen behoefte te hebben' aan een reactie. ''Er is geen communicatie van zowel Chiel (echte naam van Thomas) als Elianne geweest.''
Maar goed, als je eigen vrienden de pers al inlichten met details, is er geen management meer nodig om wat zaken op te helderen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19