Verloofde Peter R. de Vries maakt allerlaatste foto die hij stuurde openbaar

BNers
door Roland
woensdag, 06 juli 2022 om 14:01
Tah
Tahmina Akefi, de verloofde van wijlen Peter R. de Vries, staat vandaag stil bij de gruwelijke moordaanslag op de misdaadverslaggever. Via Instagram deelt zij de laatste foto die Peter naar haar stuurde.
Als onderschrift schrijft Akefi: Precies een jaar geleden zag het leven er zo anders uit. Peter belde me in de ochtend op, blij en enthousiast over het huis dat we op het oog hadden. Hij wilde een tweede afspraak maken zodat we de woning samen konden bekijken. Om 20.15 uur zouden we elkaar bij het appartement ontmoeten. Maar zover kwam het niet. De dag eindigde in een nachtmerrie...
Op 6 juli, om precies 16.02 uur, stuurde hij me zijn allerlaatste foto. Met zijn mooie lach. En zo herinner ik me hem. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren. Die neemt niemand mij af. Evenals de liefde die hij me gaf. De liefde die hij zelf beschreef als 'peilloos diep en eindeloos hoog'."

Huwelijk

Peter en Tahmina waren van plan deze zomer elkaar het jawoord te geven, zo liet laatstgenoemde in de documentatie Vrouwelijk! weten. Ook wilde het koppel na zes jaar geheimhouding, de pers inlichten over hun relatie. Tahmina en Peter ontmoetten elkaar in 2015, tijdens een uitzending van het programma Pauw.

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38