Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

BNers
door Roland
zondag, 19 mei 2024 om 16:51
samantha de jong
Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom met spoed opgenomen.

Samantha de Jong

Het instagramkanaal Juicechannel deelt een bericht dat zij uit bronnen hebben vernomen dat Samantha weer probeert af te kicken van de verboden middelen.
Ze zou gezien zijn in de Brijder in Den Haag en speciek op de detox-afdeling. De 34-jarige Haagse is afhankelijk van pillen en poedertjes. Om daar vanaf te komen, moet ze onder begeleiding ontgiften. En dat gebeurt dus nu in de Brijder.
Hoe erg Samantha eraan toe is, is wel duidelijk. Anders zit je natuurlijk niet in zo'n kliniek. Wanneer het lichaam ontgift is, komt er een verslavingsbehandeling.

Ouders

Voor ouders is er niets erger dan je kind naar de verdommenis te zien gaan. Er zijn ook mensen die er compleet aan onderdoor gaan. Helemaal als een verslaafde zelf niet wil toegeven dat het helemaal mis is, en er alles voor overheeft om aan verboden middelen te komen.
Sommige mensen gaan daar heel ver in. Ze liegen erop los en raken na verloop van tijd iedereen kwijt omdat je een verslaafde niet kunt vertrouwen.
Hoe het met de ouders van Samantha zit, is niet bekend. Die werden volgens Juicechannel in Den Haag. Bij de rechtbank.
Wat ze daar kwamen doen is onbekend. Wel zou Samantha's moeder in tranen zijn geweest. Haar vader liep er zenuwachtig rondjes. Eigenlijk is het intens verdrietig wat die mensen allemaal moeten meemaken.

Interview

Vorige maand gaf Samantha een interview. Hierin deed ze uit de doeken wat haar allemaal is overkomen. Zo zou ze gevangen zijn gehouden door ene Anthony J. en Nancy J., die haar afhankelijk maakte van verdovende middelen.
Daarnaast moest ze gedwongen het bed delen met verschillende mannen, waar haar machthebbers geld aan verdienden.
We hopen voor Samantha en de mensen die om haar geven dat het nog goed gaat komen. Volgers hebben er een hard hoofd in.
babs

NET BINNEN

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...

oranje

Oranjekijkers gaan helemaal los: ''Hij is nog irritanter dan Depay''

jun 21, 23:33

Gisteravond speelde Nederland het tweede duel in groep D. Tegen Frankrijk werd met 0-0 gelijkgespeeld, maar daar ging het na afloop niet bepaald over. Kijkers hebben zich gestoord aan het anti-voetbal...